Рецепт: Пасхальна випічка - Панетоне с пошаговыми фотография как приготовить Пасхальна випічка - Панетоне
Панетоне, паска, кулич

Пасхальна випічка — Панетоне

Багаторічні дослідження дріжджового тіста та виробів з нього призвели до народження ще одного унікального рецепту в скарбничку моєї кулінарної книги. І, звісно, не можу ним не поділитися з вами, мої шановні читачі-кулінари. Якщо ви ризикнете і приготуєте Паску за цим рецептом, впевнена, що ви закохаєтесь у нього назавжди. Але ж, пам’ятаємо, що нема межі для досконалості! Тож не зупиняємося і крокуємо далі до нових досягнень та звершень! Саме ця кількість інгредієнтів розрахована на партію пасок середнього розміру із 6-8 штук в залежності від обраних форм. Якщо Вам не потрібна така кількість Пасхальних калічив, то зменшуйте кількість інгредієнтів, наприклад, вдвічі або втричі, та зробіть перерахунок інгредієнтів відповідно.