Багаторічні дослідження дріжджового тіста та виробів з нього призвели до народження ще одного унікального рецепту в скарбничку моєї кулінарної книги. І, звісно, не можу ним не поділитися з вами, мої шановні читачі-кулінари. Якщо ви ризикнете і приготуєте Паску за цим рецептом, впевнена, що ви закохаєтесь у нього назавжди. Але ж, пам’ятаємо, що нема межі для досконалості! Тож не зупиняємося і крокуємо далі до нових досягнень та звершень! Саме ця кількість інгредієнтів розрахована на партію пасок середнього розміру із 6-8 штук в залежності від обраних форм. Якщо Вам не потрібна така кількість Пасхальних калічив, то зменшуйте кількість інгредієнтів, наприклад, вдвічі або втричі, та зробіть перерахунок інгредієнтів відповідно.

Какая ваша реакция?
Любовь0
Грустный0
Счастливый0
Сонный0
Злой0
Мертвый0
Подмигивание0