Про автора

Рецепт: Про автора с пошаговыми фотография как приготовить Про автора

Найголовніше моє досягнення – мої чудові діти – донечка Дашуня та синочок Давид. Я обожнюю смачно готувати і красиво презентувати свої страви, люблю збирати друзів, рідних та близьких з приводу і без, пригощати їх різними ласощами та радіти, коли мої кулінарні витвори їм смакують.

Кулінарна творчість на сьогоднішній день – моє життя, моя пристрасть, моє покликання та велика любов.

Як усе починалося, звідки взявся проект та чому саме кулінарія?

Для мене процес приготування їжі завжди був чарівним та захоплюючим. Мені здається, що з самого малечку я була занурена в тонкощі та нюанси кулінарії. Спочатку з моєю бабусею, а потім зі своєю Хресною та рідною тіткою Оленою все глибше я закохувалась в кулінарну майстерність. Мама не була захоплена кухнею, тому я була щаслива зайняти свої основні позиції біля плити та творити! Але чомусь у моєму рідному місті енергетиків не прийнято було обирати технологічні факультети у харчовому ВНЗ. А ось інженером мав стати кожен, що зі мною і сталося! За плечима 5,5 років навчання у НТУУ («КПІ») та диплом інженера-теплоенергетика за спеціальністю «автоматизація теплоенергетичних процесів та виробництв». Як мені це допомогло у житті? Вважаю, що дуже сильно університет навчив мене вчитися і здобувати знання – це головна гідність, яку я винесла за ті довгі роки навчання.

Потім були пошуки себе у бухгалтерії, логістиці та продажах. Досить успішні спроби, маю сказати. Але ніяк я не могла зловити те відчуття, яке говорило б мені про те, що я займаюся своєю справою. Ось не було цього – і ВСЕ!

Перебуваючи у відпустці по догляду за другою дитиною, зі мною сталося те чарівне перетворення. Одного разу все в мені стався вибух емоцій, і я зрозуміла, чим повинна займатися. Ось тоді і почався цей процес навчання. Жага знань у мені зростала з божевільною силою і накопичувалася, поки не знаходила вихід із досвідом та у потрібних відповідях. Але знаходячи відповіді на одні питання, у мене виникало мільйон інших, які вимагали ретельного вивчення та чергової відповіді.

Рецепт: Про автора с пошаговыми фотография как приготовить Про автора

На сьогоднішній день вже отримано купу знань та досвіду у кулінарних школах та академіях, знято низку кулінарних проектів як ФУД-продюсерки та Кулінарної експертки з якості харчових продуктів. Але й цього виявилося замало, бо я бачила свою мету у вигляді персонального кулінарного сайту – Кулінарної книги Baziliks. Для цього потрібно було пройти шлях вивчення ще й напряму фуд-фотографії та фуд-стайлінгу. Тому все моє життя – це накопичення знань, вивчення процесів та нових технологій, просування в галузі фуд-фотографії, фуд-стайлінгу, кулінарії та пошук нових рецептів

Рецепт: Про автора с пошаговыми фотография как приготовить Про автора

Нині я живу тим, над чим працюю! У кожному рецепті кулінарної книги Baziliks – частинка моєї душі. Тому я дуже рада, що ви в мене є! Ви – мої читачі, натхненники, ви – моє багатство! Заради вас я готова творити та чаклувати. Ваші відгуки та увага до моєї творчості дуже надихають на нові кулінарні шедеври! Спасибі що ви є!

З любов’ю та повагою,
Ваша Ірина Рудневська