https://baziliks.com.ua
  • Логінг
  • Зареєструватися
  • Головна
  • Новини
  • Категорії рецептів
  • Пошук за інгредієнтами
  • UA
  • ru
  • Головна
  • Новини
  • Категорії рецептів
  • Пошук за інгредієнтами
  • UA
  • ru
  • Головна
  • Новини
  • Антипасто у барвах італійської осені

Антипасто у барвах італійської осені

Опубліковано на Жов 1st, 2018
до Ирина Рудневская
Категорії:
  • Новини
Антипасто у барвах італійської осені

Моя стаття в глянцевому журналі CosmoLady №10 за жовтень 2018 у рубриці Life “Територія смаку”

Ірина Рудневська
фуд-продюсер проекту “Все буде смачно” на СТБ
фуд-стиліст
кулінарний консультант
фуд-блогер
резидент Творчого об’єднання кулінарної громадськості “Шеф Group”
член Асоціації шеф-кухарів України
Mrs. Food Expert World Open Ukraine 2018
“I Віце-місіс Земля Україна 2018”

Антипасто у барвах італійської осені
Восени особливо хочеться нових яскравих фарб, емоцій, змін і подорожей. Тому пропоную цього разу вирушити в чудову Італію і познайомитися з особливостями її модернової кухні, злегка доторкнувшись до прекрасних традицій

Італія – країна красивих емоцій і почуттів, країна, просякнута романтичним коханням, зі своїми чарівними чудесами і натхненням, країна смачного вина і довгих темпераментних розмов! У всьому цьому має бути присутній певний шарм і вишуканість. Свій неповторний характер і колорит італійці чудово підносять у національній кухні.

Антипасто (італ. antipasto, мн. antipasti) – класична італійська закуска, яка традиційно подається повсюдно. Вона може бути як холодною, так і гарячою. Склад антипасто – це настрій, який залежно від пори року, регіону та смакових уподобань може видозмінюватися, змінюватися і наповнюватися, набуваючи різних форм.

Мої улюблені дари осені – інжир і груша – неодмінно присутні в складі антипасто в прекрасному обрамленні пармської шинки, хамону або прошутто! Обов’язковою умовою є і наявність всіляких соусів, які доповнюють закуску і змушують грати смакові рецептори дзвінкими переливами. Склад соусу також змінюється від простого до складного, починаючи з меду і закінчуючи песто різноманітної палітри. Багатогранні італійські сири – ще один необхідний інгредієнт, без якого не можна уявити кухню Італії апріорі. А тут фантазія безмежна, використовуйте сири від м’яких сортів до шляхетного пармезану, козячі та коров’ячі. У цьому випадку неможливо переборщити! І звісно ж, оливкова олія і хрустка зелень руколи або будь-якого іншого салату. Унікальним наповненням антипасто можуть бути овочі. Застосовуйте їх як у свіжому вигляді, так і запечені на грилі. В’ялені томати… Якщо ви любите їх так само, як я, то успіх в оформленні італійських закусок вам забезпечений!

Чудової подорожі в гастрономічний світ Італії, дорогі мої!

Величезну кількість рецептів різноманітних закусок у модерновому виконанні з використанням нових технологій ви знайдете на сторінках мого персонального кулінарного блогу www.baziliks.com.ua

Яскравих фарб і романтичного настрою!

Ваша Ірина

  • антипасто
  • космоледи
  • салати
  • стаття

Ирина Рудневская

Для меня процесс приготовления пищи всегда был завораживающим и увлекательным. Мне кажется, что с самых юных лет я вникала в тонкости и нюансы кулинарии сначала с любимой бабушкой, а потом закрепляла и погружалась все глубже со своей Крестной и родной тетей Леной.

Додайте свій коментар Скасувати відповідь

Зоомагазин Wild Whiskers

Популярні рецепти за добу

  • Ткемали – традиционный грузинский соус. Рецепт от Ирины РудневскойСоус Ткемалі, ідеальний до м’яса Ткемалі - традиційний грузинський соус, який подають до риби, будь-якого…
  • Салат из авокадо, клубники и брынзы. Рецепт от Ирины РудневскойСалат з авокадо з полуницею та бринзою Будучи в Одесі днями, я відвідала центральний ринок - Привоз...…
  • Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»Тірамісу “Новорічна казка” Тірамісу (Tiramisù) - класичний італійський десерт, один із найпопулярніших у…
  • Торт Шварцвальд у нас более известен под названием Черный лес.Торт “Чорний ліс”/”Шварцвальд” Торт Шварцвальд у нас більш відомий під назвою Чорний ліс.…
  • Тыквенный крем-суп с восточными нотками от Ирины РудневскойГарбузовий крем-суп, пряний зі східними нотками Про корисні властивості гарбуза відомо вже кілька століть. Гарбуз однаково…

Категорії рецептів

Випічка

Випічка

Десерти

Десерти

Пироги

Пироги

Салати

Салати

Соління на зиму

Соління на зиму

Соуси

Соуси

Супи

Супи

Тарти

Тарти

Торти

Торти

Популярна кухня

Абхазія

Абхазія

Австрія

Австрія

Америка

Америка

Англія

Англія

Болгарія

Болгарія

Великобританія

Великобританія

Голандія

Голандія

Греція

Греція

Популярні мітки

Готуємо разом День народження Тірамісу авокадо апельсин блакитний буряк бісквіт вишня гарбуз глянець гриби груша десерт заварний капрезе карамель козячий космоледи крем кулич куліч курд курка м'ясо м'ята малина меренга новини овочі паска пасха пиріг полуниця рецепт риба сир смородина соус стаття сыр тарт теплый фінський шоколад

Підпишись

Мітки

Борошно пшеничне Ванільний цукор Вершки Вода Картопля Кинза Крохмаль кукурудзяний Лимон М'ята Масло вершкове Масло оливковое Мед Молоко Морква Мята Овсяные хлопья Олія оливкова Олія рослинна Перець солодкий Перець чилі Перець чорний (мелений) Петрушка Помидор Помидор черри Розпушувач Рукола Салат микс Салат мікс Свинина Сметана Сыр пармезан Сыр твердый Сік лимона Сік лимона Сіль Сіль дрібнокристалічна Сіль морська Цибуля ріпчаста Цукор Цукор Цукор Цукрова пудра Часник Яйце куряче Яєчні жовтки

Популярні за 7 днів

  • Теплый салат из печени с карамелизированной грушей. РецептТеплий салат із печінки з карамелізованою грушею
  • DSC1570Салат із карамельною грушею та блакитним сиром
  • Черничный пирог с творогом (А-ля Чизкейк) Рецепт от Ирины РудневскойЧорничний пиріг із сиром (А-ля Чізкейк)
  • Тарт с лаймом «Мохито» чудесно освежает и наполняет энергией не хуже, чем одноименный напиток в знойный летний день.Тарт із лаймом “Мохіто”
  • Салат из куриных сердечек/желудков по-корейски. Рецепт от Ирины РудневскойСалат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи
  • Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»Тірамісу “Новорічна казка”
  • Тарт с лимонным курдом и швейцарской меренгойТарт із лимонним курдом і швейцарською меренгою
  • Соус к мясу и сыру из Ежевики от Ирины РудневскойСоус ожиновий до м’яса або сиру

Популярна кухня

Абхазія

Абхазія

Австрія

Австрія

Америка

Америка

Англія

Англія

Болгарія

Болгарія

Великобританія

Великобританія

Голандія

Голандія

Греція

Греція

Грузія

Грузія

Естонія

Естонія

Індія

Індія

Іспанія

Іспанія

Популярні категорії

Випічка

Випічка

Десерти

Десерти

Новини

Новини

Пироги

Пироги

Салати

Салати

Соління на зиму

Соління на зиму

Соуси

Соуси

Супи

Супи

  • Условия обслуживания
  • Політика конфіденційності
  • По вопросам рекламы

Усі права на матеріали, розміщені на сайті www.baziliks.com.ua охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів baziliks.com.ua без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. При передруку та цитуванні статей обов'язкове зазначення посилання на джерело, а для Інтернет-ресурсів - пряме гіперпосилання, не закрите для індексації пошуковими системами.