Інгредієнти
-
120 г Салат міксабо рукола
-
150 г Креветкаабо морський коктейль
-
10 шт. Яйце перепелине
-
10 шт. Помідор черрі
-
75 г Сир фетаабо інший м'який сир
-
1 ст. л. Кедровий горіхза бажанням!!! Можна обійтися і просто волоськими!
-
1 ст. л. Волоський горіхрубані
-
3 ст. л. Олія оливкова
-
2 ст. л. Соєвий соус
-
1 ст. л. Мед
-
1 ст. л. Гірчиця французька
-
2 ст. л. Сік лимона
-
1/3 ч. л. Перець чорний (мелений)
Як готувати Зелений салат із креветками, черрі та фетою
Весна йде – весні дорогу! А це означає, що час змінювати раціон із зимового – більш калорійного – на весняний, який забезпечуватиме організм необхідними вітамінами та мінералами! Зелений салат із креветками – саме такий варіант! Морепродукти – чудове джерело білка. До того ж, до складу салату входять перепелині яйця, які багаті на фосфор, калій і залізо! А мікс салатів – це аромат свіжості, краси і прийдешньої весни! Тому насолоджуватися таким салатом можна зранку, в обід і в якості легкої вечері!
Зелений салат із креветками, черрі та фетою: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |