0 0
Зелений салат із креветками, черрі та фетою

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
120 г Салат мікс або рукола
150 г Креветка або морський коктейль
10 шт. Яйце перепелине
10 шт. Помідор черрі
75 г Сир фета або інший м'який сир
1 ст. л. Кедровий горіх за бажанням!!! Можна обійтися і просто волоськими!
1 ст. л. Волоський горіх рубані
3 ст. л. Олія оливкова
2 ст. л. Соєвий соус
1 ст. л. Мед
1 ст. л. Гірчиця французька
2 ст. л. Сік лимона
1/3 ч. л. Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Зелений салат із креветками, черрі та фетою

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган

Інгредієнти

Як готувати Зелений салат із креветками, черрі та фетою

Поділитися

Весна йде – весні дорогу! А це означає, що час змінювати раціон із зимового – більш калорійного – на весняний, який забезпечуватиме організм необхідними вітамінами та мінералами! Зелений салат із креветками – саме такий варіант! Морепродукти – чудове джерело білка. До того ж, до складу салату входять перепелині яйця, які багаті на фосфор, калій і залізо! А мікс салатів – це аромат свіжості, краси і прийдешньої весни! Тому насолоджуватися таким салатом можна зранку, в обід і в якості легкої вечері!

Зелений салат із креветками, черрі та фетою: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо інгредієнти для нашого зеленого салату: креветки, помідори чері, сир Фета і перепелині яйця, попередньо відварені в підсоленій воді протягом 3 хвилин з моменту закипання.

2
Виконано

Так само нам знадобляться кедрові та рубані волоські горіхи. Можна обійтися й одним видом, але таке поєднання буде більш ароматним і повним!

3
Виконано

Креветки очищаємо від панцирів, залишаючи хвостики. Підрум'янюємо їх на сковороді з 1 ст.л. оливкової олії.

4
Виконано

Для заправки змішуємо решту оливкової олії, чорний мелений перець, мед, французьку гірчицю в зернах, соєвий соус і сік лимона.
Я роблю це в баночці, яку закриваю і кілька разів струшую до отримання емульсії. Заправка готова!

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

У великій мисці з'єднуємо мікс салатів із половинками помідор чері та перепелиними яйцями. Акуратно перемішуємо і розкладаємо по порційних тарілках. Прикрашаємо салат рум'яними креветками та кубиками фети. Поливаємо заправкою і посипаємо горішками!
Одразу ж подаємо до столу!

Андрей

Диетический суп с белыми грибами. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Овочевий суп із білими грибами
Торт Шварцвальд у нас более известен под названием Черный лес.
наступний
Торт “Чорний ліс”/”Шварцвальд”
Диетический суп с белыми грибами. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Овочевий суп із білими грибами
Торт Шварцвальд у нас более известен под названием Черный лес.
наступний
Торт “Чорний ліс”/”Шварцвальд”

Додайте свій коментар