Інгредієнти
-
400 г Яловичина (вирізка)
-
1 шт. Авокадо
-
1 жменя Рукола
-
1 зубчик Часник
-
3 ст. л. Олія оливкова
-
1 ст. л. Вустерський соус
-
3 гілочки Петрушка
-
0,5 шт. Лимон
-
1 щіпка Сіль морська
-
1 щіпка Перець чорний (мелений)
Як готувати Теплий салат зі стейка з авокадо
Теплі салати – окрема тема в моїй Кулінарній книзі! Коли настають холоди, хочеться зігріватися не тільки теплим ароматним чаєм і какао, а й їжею, яка обов’язково має стати ситною, з приємною гостринкою і зігріваючою, вже не такою легкою та хрусткою, як спекотного літа, правда? Ось і в мене так! Тому пропоную любителям м’яса і стейків із кров’ю неймовірно смачну закуску – теплий салат зі стейка з авокадо! По-перше, це красиво! По-друге, це корисно, бо стейк готуватимемо на сковороді-гриль із мінімальною кількістю оливкової олії! І, по-третє, це ще й шалено смачно!!! Перевіримо?
Теплий салат зі стейка з авокадо: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Найпершим етапом підготовки інгредієнтів до теплого салату з авокадо є, звичайно ж, сам стейк! Отже, якщо ви купили найсвіжіше м'ясо на ринку, яке так пахне ще молочком, то запасіться терпінням! Адже салат ви зможете покуштувати не раніше, ніж через 2 дні! Звичайно ж, для особливо нетерплячих можна і скоротити ці рамки до 2-х годин, але справжнє задоволення гурмани правильно приготованих стейків зможуть отримати, тільки пройшовши і витримавши всю технологію роботи з м'ясом! |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Приємного апетиту!!!У тарілку з руколою і стейком відправляємо авокадо. Збризкуємо скибочки стейка вустерським соусом і потім увесь салат оливковою олією. Тремо на дрібній тертці невелику кількість цедри лимона і зубчик часнику для тонкого аромату! Прикрашаємо листочками петрушки! |