Інгредієнти
-
1 шт. великий Помідор
-
150 г Сир моцарела
-
1 пучок Базилік
-
1 ст. л. Сік лимона
-
2 ст. л. Олія оливкова
-
2 ст. л. Бальзамічний соус
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Салат “Капрезе”
Капрезе – класична закуска італійської кухні, що включає в себе моцарелу, помідор і базилік. Кольорова гама закуски повторює кольори прапора Італії, тому ця закуска визнана національною! Назва закуски походить від острова Капрі. Капрезе готують по всій Італії і далеко за її межами. І не дивно, бо це дуже просто і при цьому дуже смачно!
Пропоную до виконання класичний варіант Капрезе.
Салат “Капрезе”: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
Приємного апетиту!!!У класичному варіанті помідори з моцарелою викладаються по колу, посипаючи листочками базиліка. Мені більше подобається моя варіація на тему цієї закуски - в ряд! Обирайте для себе свій варіант! |