0 0
Салат “Капрезе”

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. великий Помідор
150 г Сир моцарела
1 пучок Базилік
1 ст. л. Сік лимона
2 ст. л. Олія оливкова
2 ст. л. Бальзамічний соус
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат “Капрезе”

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Салат “Капрезе”

Поділитися

Капрезе – класична закуска італійської кухні, що включає в себе моцарелу, помідор і базилік. Кольорова гама закуски повторює кольори прапора Італії, тому ця закуска визнана національною! Назва закуски походить від острова Капрі. Капрезе готують по всій Італії і далеко за її межами. І не дивно, бо це дуже просто і при цьому дуже смачно!
Пропоную до виконання класичний варіант Капрезе.

Салат “Капрезе”: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо інгредієнти. В ідеалі використовувати помідори сорту "Бичаче серце", але підійдуть і будь-які інші - м'ясисті та смачні! Базилік миємо і сушимо на паперовому рушнику.

2
Виконано

Нарізаємо помідор і моцарелу рівними за товщиною часточками. З базиліка обриваємо листочки.

3
Виконано

Приємного апетиту!!!

У класичному варіанті помідори з моцарелою викладаються по колу, посипаючи листочками базиліка. Мені більше подобається моя варіація на тему цієї закуски - в ряд! Обирайте для себе свій варіант!
Збризкуємо закуску кількома краплями лимонного соку та оливковою олією.
Поливаємо бальзамічним соусом, солимо і перчимо за смаком.
Відразу ж подаємо салат "Капрезе" до столу!

Андрей

Рецепт Салата из арбуза с козьим сыром и мятой. Ирина Рудневская
попередній
Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою
Рецепт пирога. Баноффи пай (Banoffee pie) от Ирины Рудневской
наступний
Баноффі пай (Banoffee pie)
Рецепт Салата из арбуза с козьим сыром и мятой. Ирина Рудневская
попередній
Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою
Рецепт пирога. Баноффи пай (Banoffee pie) от Ирины Рудневской
наступний
Баноффі пай (Banoffee pie)

Додайте свій коментар