Інгредієнти
-
2,5 л курячий або вода Бульйон
-
500 г Курячі стегенцяабо 300 грамів курячої грудки
-
2 шт. Цибуля ріпчаста
-
1 шт. Морква
-
1 скибочка 4-5 см Петрушка корінь
-
1 скибочка 1/6 частина Селера корінь
-
1 скибочка 3-4 см Пастернак корінь
-
4 ст. л. Олія рослинна
-
2 шт. Лавровий лист
-
1 ч. л. Суміш перців (горошок)
-
1 ч. л. у пластівцях Перець солодкий
-
2 шт. Картопля
-
75 г Спагетті
-
1 пучок Кріп
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.
Суп із фрикадельками, який однаково полюбляють дорослі та дітки, виходить за цим рецептом завжди дуже смачним, наваристим, ароматним і прозорим. Цей суп є універсальним, бо я не знаю жодної людини, яка б відмовилася від тарілочки легкого супчика з фрикадельками на обід! Готується суп за лічені хвилини, а фрикадельки можна приготувати заздалегідь і заморозити про запас!
Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Насамперед займемося приготуванням фаршу для фрикадельок. Я не рекомендую використовувати фарш із магазину, бо там уже є різні добавки, які не завжди потрібні нашому організму! Кращого за домашній і самостійно приготований фарш немає! Тому немає сенсу в експериментах! |
2
Виконано
|
Перемелюємо фарш на найменшій сіточці м'ясорубки або в чаші блендера. Додаємо дрібнорубану цибулю. Можна її так само пропустити через м'ясорубку або натерти на дрібній тертці. Додаємо сіль і мелений перець. Добре перемішуємо фарш і відбиваємо, поки він не стане однорідним і гладким. Таким чином сформовані нами фрикадельки ніколи не розпадуться під час випікання і триматимуть красиву рівну форму! |
3
Виконано
|
Мокрими руками формуємо невеликі фрикадельки розміром із маленький волоський горіх. Викладаємо на плоске блюдо, змочене водою. Із зазначеної кількості фаршу в мене виходить 18-20 фрикадельок! |
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Дуже смачним виходить такий суп із домашньою локшиною, звісно! Але цілком можна використовувати будь-які інші види макаронних виробів, рис або гречку! |
9
Виконано
|
Щойно суп знову закипить, починаємо опускати остиглі фрикадельки по одній. Важливо, щоб суп у цей момент не вирував, інакше з прозорого і красивого бульйону отримаєте каламутну рідину! |
10
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |