0 0
Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
2,5 л курячий або вода Бульйон
500 г Курячі стегенця або 300 грамів курячої грудки
2 шт. Цибуля ріпчаста
1 шт. Морква
1 скибочка 4-5 см Петрушка корінь
1 скибочка 1/6 частина Селера корінь
1 скибочка 3-4 см Пастернак корінь
4 ст. л. Олія рослинна
2 шт. Лавровий лист
1 ч. л. Суміш перців (горошок)
1 ч. л. у пластівцях Перець солодкий
2 шт. Картопля
75 г Спагетті
1 пучок Кріп
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.

Інгредієнти

Як готувати Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.

Поділитися

Суп із фрикадельками, який однаково полюбляють дорослі та дітки, виходить за цим рецептом завжди дуже смачним, наваристим, ароматним і прозорим. Цей суп є універсальним, бо я не знаю жодної людини, яка б відмовилася від тарілочки легкого супчика з фрикадельками на обід! Готується суп за лічені хвилини, а фрикадельки можна приготувати заздалегідь і заморозити про запас!

Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.: Покроковий рецепт

1
Виконано

Насамперед займемося приготуванням фаршу для фрикадельок. Я не рекомендую використовувати фарш із магазину, бо там уже є різні добавки, які не завжди потрібні нашому організму! Кращого за домашній і самостійно приготований фарш немає! Тому немає сенсу в експериментах!
Мені подобається використовувати м'ясо курячих стегенець! Фрикадельки з нього виходять дуже соковитими й ароматними, на відміну від сухого курячого філе!
Я обрізаю м'ясо від кістки на фарш, а з рештою кісток і рештою м'яса варю бульйон. Для фрикадельок мені достатньо 350 грамів фаршу і половину маленької цибулини. Як бачите, жодних додаткових складових, окрім солі та меленого перцю я не використовую, як і сухарі з яйцями та манною крупою! Не обтяжуйте зайвим інгредієнтами фарш для фрикадельок - у цьому немає жодної потреби, крім зайвих калорій!
І ще один нюанс - при додаванні рису ваші фрикадельки автоматично перетворюються на тефтелі, а це вже зовсім інша історія!

2
Виконано

Перемелюємо фарш на найменшій сіточці м'ясорубки або в чаші блендера. Додаємо дрібнорубану цибулю. Можна її так само пропустити через м'ясорубку або натерти на дрібній тертці. Додаємо сіль і мелений перець. Добре перемішуємо фарш і відбиваємо, поки він не стане однорідним і гладким. Таким чином сформовані нами фрикадельки ніколи не розпадуться під час випікання і триматимуть красиву рівну форму!

3
Виконано

Мокрими руками формуємо невеликі фрикадельки розміром із маленький волоський горіх. Викладаємо на плоске блюдо, змочене водою. Із зазначеної кількості фаршу в мене виходить 18-20 фрикадельок!
Накриваємо блюдо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
Такі фрикадельки можна приготувати у збільшеній кількості та заморозити для скорочення часу приготування наступного разу!

4
Виконано

Поки охолоджуються фрикадельки, приготуємо ароматну заправку для супу. Цибулю та моркву нарізаємо невеликими кубиками та припускаємо на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.

5
Виконано

Я дуже люблю ароматні корінці, тому люблю використовувати корінь селери, петрушки та пастернаку додатково! Якщо ви не відносите себе до любителів цих ароматів, то цей крок можна пропустити.

6
Виконано

Відправляю корінці в сковорідку до цибулі та моркви. Припускаємо до м'якості протягом 5-7 хвилин на середньому вогні! Я намагаюся не підрум'янювати заправку до золотистого кольору, щоб не перевантажувати свій організм!

7
Виконано

Картоплю чистимо і нарізаємо довільними скибочками. Відправляємо до киплячого бульйону. Додаємо лавровий лист і суміш перців горошком.
Варимо протягом 15-20 хвилин.
Потім додаємо заправку і варимо ще 5 хвилин.

8
Виконано

Дуже смачним виходить такий суп із домашньою локшиною, звісно! Але цілком можна використовувати будь-які інші види макаронних виробів, рис або гречку!
Мені подобаються дуже тонкі спагеті з цільнозернового борошна, які я перед використанням ламаю на 5-6 частин!
Акуратно перемішуємо, щоб макаронні вироби не злиплися.

9
Виконано

Щойно суп знову закипить, починаємо опускати остиглі фрикадельки по одній. Важливо, щоб суп у цей момент не вирував, інакше з прозорого і красивого бульйону отримаєте каламутну рідину!
Після того, як усі фрикадельки відправлені в суп, його знову потрібно акуратно перемішати і залишити варитися на 5-10 хвилин залежно від розміру фрикадельок. Готові фрикадельки мають спливти на поверхню!
Додаємо дрібно посічену зелень кропу і вимикаємо суп.

10
Виконано

Приємного апетиту!!!

Одразу ж розсипаємо суп із курячими фрикадельками в порційні тарілки і подаємо до столу!

Андрей

Соус барбекю - идеально подходит для гриля! Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі
Тарт с грушей, карамельным заварным кремом и меренгой
наступний
Тарт із грушею, карамельним заварним кремом і меренгою
Соус барбекю - идеально подходит для гриля! Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі
Тарт с грушей, карамельным заварным кремом и меренгой
наступний
Тарт із грушею, карамельним заварним кремом і меренгою

Додайте свій коментар