Інгредієнти
-
200 г Помідормікс із різних сортів і кольорів
-
1 кулька Сир моцарелаблизько 150 грам
-
1 жменя Мікрогрінбебі-салат, базилік
-
1 ст. л. Насіння Чіаза бажанням
-
1 ст. л. Сік лимона
-
2 ст. л. Олія оливкова
-
за смаком Сіль
-
свіжомелений Суміш перців
Як готувати Капрезе, салат із міксу томатів із моцарелою та насінням чіа
Капрезе – найулюбленіша італійська закуска в помідорний сезон, чи не так? І ось завдяки моїм дорогим подругам у мене зібралася велика кількість томатів різних колібрів, сортів і кольорів. Звісно ж, я не могла не скористатися нагодою і не зібрати композицію зі свого багатства в класичному поєднанні. До того ж я обіцяла розповісти про використання насіння чіа і з радістю ділюся.
Отже, давно всім полюбився антипасто з помідорів з моцарелою і базиліком у новому виконанні. Пам’ятайте, що кулінарія – це і художнє мистецтво в тому числі. І від того, який вигляд має приготована страва в тарілці, в тому числі залежить її смак!
Капрезе, салат із міксу томатів із моцарелою та насінням чіа: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Ось така веселка у мене опинилася в холодильнику. І, природно, з таким достатком потрібно і можна творити! |
2
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Нарізаємо помідори зручними слайсами і красиво викладаємо їх на порційній тарілці. Додаємо кульку моцарели й улюблену зелень. У класичному варіанті капрезе використовується базилік. Але хто нам заважає експериментувати, чи не так? |