0 0
Салат із цвітної пасти з моцарелою та броколі

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 г Паста кольорова у сухому вигляді
200 г Брокколі
125 г Сир моцарела (бебі)
1 жменя Оливки
1 жменя Помідор черрі
1 шт. Перець солодкий
1 пучок Цибуля зелена
2 ст. л. Олія оливкова
1 ст. л. Сік лимона
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із цвітної пасти з моцарелою та броколі

Особливості:
  • Веган

Інгредієнти

Як готувати Салат із цвітної пасти з моцарелою та броколі

Поділитися

Іспанська або італійська кольорова паста досить часто зустрічається на полицях супермаркетів. Але не поспішайте вживати її в стандартному вигляді як гарнір. У даному випадку це не зовсім правильне її використання! Адже в поєднанні з іншими інгредієнтами з вашого холодильника можна отримати дуже яскраву, смачну та ситну закуску! А під час посту ця страва може цілком стати повноцінним обідом або вечерею.
Тож експериментуйте зі складом цього салату і щоразу матимете чудовий варіант закуски!
Почнемо?

Салат із цвітної пасти з моцарелою та броколі: Покроковий рецепт

1
Виконано

Качан броколі розбираємо на суцвіття, миємо, обсушуємо паперовим рушником (або даємо стекти в друшляку) і готуємо на пару протягом 5 хвилин (я для цього використовую пароварку в мультиварці).

2
Виконано

Відміряємо необхідну кількість кольорової пасти і готуємо в киплячій підсоленій воді за інструкцією на упаковці, не доварюючи 1 хвилину, щоб отримати готовність стану "аль денте"! Відкидаємо на друшляк, перекладаємо в мисочку і збризкуємо оливковою олією. Даємо пасті повністю охолонути!

3
Виконано

Тим часом підготуємо інші інгредієнти: болгарський перець, моцарелу, оливки (можна замінити на маслини - справа смаку!), помідори чері та зелену цибулю.
У болгарському перці видаляємо насіннєву коробку і нарізаємо тонким пір'ям.
Якщо використовуєте моцарелу бебі, то кидаємо в салат її ціленькою. Колобок побільше потрібно нарізати скибочками.
Помідори чері розрізаємо навпіл.
Зелену цибулю дрібно рубаємо.

4
Виконано

Приємного апетиту!!!

З'єднуємо остиглу пасту з броколі, додаємо решту інгредієнтів. Акуратно перемішуємо і збризкуємо лимонним соком з оливковою олією. Солимо і перчимо за смаком.
Даємо трохи настоятися і подаємо до столу.

Андрей

Гороховый суп с копчеными ребрышками. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Гороховий суп із копченими реберцями
Черничный пирог с творогом (А-ля Чизкейк) Рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Чорничний пиріг із сиром (А-ля Чізкейк)
Гороховый суп с копчеными ребрышками. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Гороховий суп із копченими реберцями
Черничный пирог с творогом (А-ля Чизкейк) Рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Чорничний пиріг із сиром (А-ля Чізкейк)

Додайте свій коментар