Інгредієнти
-
200 г Гриби білі (сухі)або свіжі
-
1 шт. Цибуля порей
-
3 шт. Селера
-
0,5 шт. Селера корінь
-
1 шт. Морква
-
1 шт. Перець солодкий
-
4 шт. Картопля
-
2 зубчики Часник
-
3 ст. л. Олія рослинна
-
1,5 л Вода
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
-
для подачі Сметана
-
для подачі Петрушка
Як готувати Овочевий суп із білими грибами
Дощ… осінь… а отже, будуть гриби – білі, польські, маслюки, опеньки… Пропоную приготувати ароматний і корисний овочевий суп із білими грибами! Цей суп можна їсти в необмежених кількостях, адже він є дієтичним. Наявність стебла і кореня селери роблять його таким, адже селера – єдиний овоч з негативною калорійністю – це означає, що на його перетравлення організм витрачає більше енергії, ніж отримує. Тож їжте, насолоджуйтеся і худніть!!!
Овочевий суп із білими грибами: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
|
11
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |