0 0
Овочевий суп із білими грибами

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 г Гриби білі (сухі) або свіжі
1 шт. Цибуля порей
3 шт. Селера
0,5 шт. Селера корінь
1 шт. Морква
1 шт. Перець солодкий
4 шт. Картопля
2 зубчики Часник
3 ст. л. Олія рослинна
1,5 л Вода
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)
для подачі Сметана
для подачі Петрушка

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Овочевий суп із білими грибами

Особливості:
  • Веган

Інгредієнти

Як готувати Овочевий суп із білими грибами

Поділитися

Дощ… осінь… а отже, будуть гриби – білі, польські, маслюки, опеньки… Пропоную приготувати ароматний і корисний овочевий суп із білими грибами! Цей суп можна їсти в необмежених кількостях, адже він є дієтичним. Наявність стебла і кореня селери роблять його таким, адже селера – єдиний овоч з негативною калорійністю – це означає, що на його перетравлення організм витрачає більше енергії, ніж отримує. Тож їжте, насолоджуйтеся і худніть!!!

Овочевий суп із білими грибами: Покроковий рецепт

1
Виконано

Збираємо в лісі красиві білі гриби... ну або просто купуємо на ринку!
Якщо вирішили приготувати суп у не сезон, то цілком підійдуть і сухі гриби, які попередньо потрібно буде замочити у воді на 1 годину.

2
Виконано

Підготуємо решту овочів: картоплю, перець солодкий, цибулю-порей, корінь і стебло селери, моркву. Усе добре миємо зі щіточкою та чистимо.

3
Виконано

Цибулю порей нарізаємо тонкими кільцями і відправляємо в каструлю з товстим дном з рослинною олією. Припускаємо цибулю до прозорості, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.

4
Виконано

Корінь селери нарізаємо кубиком, стебло селери - слайсами. Відправляємо до цибулі та продовжуємо тушкувати в каструльці.

5
Виконано

Моркву нарізаємо дрібним кубиком і відправляємо слідом за селерою.

6
Виконано

У солодкого перцю видаляємо насіннєву коробку і нарізаємо дрібним кубиком. Додаємо його в каструлю і продовжуємо тушкувати на олії.

7
Виконано

Картоплю чистимо і ріжемо середнім кубиком.

8
Виконано

Додаємо білі гриби, нарізані пластинами, до овочів у каструлю і продовжуємо підрум'янювати все разом ще 5-7 хвилин.

9
Виконано

Заливаємо овочі гарячою водою і варимо суп 15-20 хвилин до готовності. Звертаю вашу увагу на те, що заливаємо гарячою водою!!! Я попередньо кип'ячу її в чайнику. Якщо заллєте холодною водою, то картопля змінить колір і набуде синюватого відтінку.

10
Виконано

За 3 хвилини до готовності додаємо подрібнений часник, солимо і перчимо за смаком. Доводимо до кипіння і вимикаємо наш суп

11
Виконано

Приємного апетиту!!!

Розливаємо готовий грибний суп по порційних тарілках, додаємо 1 ст. л. сметани і трохи рубаної зелені петрушки. Одразу ж подаємо до столу!!!

Андрей

Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
попередній
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
Салат зеленый с креветкой, черри и фетой - Baziliks.com.ua
наступний
Зелений салат із креветками, черрі та фетою
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
попередній
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
Салат зеленый с креветкой, черри и фетой - Baziliks.com.ua
наступний
Зелений салат із креветками, черрі та фетою

Додайте свій коментар