Інгредієнти
-
250 г Горох
-
2 л (курячий або яловичий) Бульйон
-
2 шт. Картопля
-
1 шт. Морква
-
1 шт. Цибуля ріпчаста
-
5 шт. Перець чорний (горошком)
-
3 шт. Перець духмяний
-
2 шт. Лавровий лист
-
2 бутони Гвоздика
-
1 ч. л. Куркума
-
200 г копчені Свинячі ребра
-
1/2 шт. Перець чилі
-
1/2 пучка Петрушка
Як готувати Гороховий суп із копченими реберцями
Гороховий суп – традиційна для багатьох країн і популярна страва в осінньо-зимовий період. І це не дивно! Адже його яскравий колір (від світло-зеленого до яскраво жовтого, залежно від сорту гороху) і насичений смак цілком можуть зігріти в морозний день і наситити організм поживними речовинами.
Ну що? Згадаймо дитинство і бабусин суп?
Гороховий суп із копченими реберцями: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
Протягом цієї години варимо бульйон. У цьому моменті можете вибирати варіанти на свій розсуд. Звичайно ж бабусі готували на жирних свинячих ребрах, роблячи тим самим суп ще більш насиченим! Але я вважаю за краще готувати гороховий суп у варіанті "лайт" на курячому бульйоні. |
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Додаємо куркуму! Ця приправа зробить наш гороховий суп ще яскравішим і жовтішим та привнесе східні нотки у смак. До того ж куркума, розріджуючи кров, нормалізує серцевий тиск, знижує рівень цукру в крові і сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт! Тому не обходьте цю приправу стороною і застосовуйте її за будь-якої можливості! |
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Наш суп готовий! Бажано дати йому настоятися 20 хвилин і можна подавати до столу! |