Інгредієнти
-
1 шт. Цибуля ріпчаставеликий
-
4 зубчики Часник
-
220 мл Яблучний сік
-
2 ст. л. Олія оливкова
-
75 мл Оцет яблучний
-
100 г Томатна паста
-
2 ст. л. Цукор тростиннийможна використовувати звичайний білий
-
2 ст. л. Мед
-
1,5 ст. л. Хрін
-
1 ст. л. Паприка
-
2 ст. л. Вустерський соус
-
1 ч. л. Сіль
-
0,5 ч. л. Перець чорний (мелений)
Як готувати Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі
Зібралися на пікнік? Тоді ви просто зобов’язані взяти з собою соус барбекю, який ідеально поєднується з будь-яким м’ясом, птахом або рибою. Що з ним робити? Та просто змастіть свинячі реберця цим соусом перед запіканням на грилі або решітці мангала й отримаєте неймовірну карамельну скоринку. А можна його просто подати до вже готового м’яса на грилі або мангалі! Цей соус здатний прикрасити і розкрити безліч страв, тому влітку, та в сезон пікніків, без нього не обійтися ніяк!
Існує безліч варіацій на тему соусу барбекю, але я для себе визначила ідеальну формулу, яка, сподіваюся, припаде до смаку і вам!
Вдалого експерименту!
Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Смачних вам шашликів і веселих пікніків!!! |