0 0
Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. Цибуля ріпчаста великий
4 зубчики Часник
220 мл Яблучний сік
2 ст. л. Олія оливкова
75 мл Оцет яблучний
100 г Томатна паста
2 ст. л. Цукор тростинний можна використовувати звичайний білий
2 ст. л. Мед
1,5 ст. л. Хрін
1 ст. л. Паприка
2 ст. л. Вустерський соус
1 ч. л. Сіль
0,5 ч. л. Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі

Інгредієнти

Як готувати Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі

Поділитися

Зібралися на пікнік? Тоді ви просто зобов’язані взяти з собою соус барбекю, який ідеально поєднується з будь-яким м’ясом, птахом або рибою. Що з ним робити? Та просто змастіть свинячі реберця цим соусом перед запіканням на грилі або решітці мангала й отримаєте неймовірну карамельну скоринку. А можна його просто подати до вже готового м’яса на грилі або мангалі! Цей соус здатний прикрасити і розкрити безліч страв, тому влітку, та в сезон пікніків, без нього не обійтися ніяк!
Існує безліч варіацій на тему соусу барбекю, але я для себе визначила ідеальну формулу, яка, сподіваюся, припаде до смаку і вам!
Вдалого експерименту!

Соус Барбекю. Ідеально для запікання на грилі: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо необхідні інгредієнти для соусу барбекю та відміряємо їхню кількість відповідно до зазначених інгредієнтів.

2
Виконано

Цибулю і часник дрібно рубаємо, припускаємо в сотейнику на оливковій олії до прозорості протягом 3-х хвилин.

3
Виконано

Додаємо решту інгредієнтів, нічого не упускаємо, і добре перемішуємо лопаткою, щоб усе розчинилося і рівномірно розподілилося в соусі. Продовжуємо тушкувати на невеликому вогні при періодичному помішуванні 15 хвилин.

4
Виконано

Наш соус готовий! Тепер його можна пюрирувати блендером до однорідності, а кому не заважають дрібні частинки цибулі та часнику, то можна пропустити цей крок! Перекладаємо соус барбекю у відповідний скляний посуд і зберігаємо в холодильнику.

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

Смачних вам шашликів і веселих пікніків!!!

Андрей

Салат из свеклы со сливой и яблоком от Ирины Рудневской
попередній
Салат із буряка зі сливою та яблуком
Как приготовить суп с фрикадельками, ароматный и прозрачный
наступний
Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.
Салат из свеклы со сливой и яблоком от Ирины Рудневской
попередній
Салат із буряка зі сливою та яблуком
Как приготовить суп с фрикадельками, ароматный и прозрачный
наступний
Суп із фрикадельками, ароматним і прозорим.

Додайте свій коментар