Інгредієнти
-
1 шт. Персикабо нектарин/манго
-
50 г Сир блакитнийна свій вибір
-
6 слайсів Хамонпрошутто або пармська шинка
-
1 жменя Мікрогрінабо бебі-салат
-
1 ст. л. Бальзамічний соус
-
1 ст. л. Мигдаль смажений
-
за смаком Суміш перців
Як готувати Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром
Моя давня любов з дитинства – персики! У дитинстві мені здавалося, що персики і черешню я могла б їсти відрами… не знаю, звідки такі спогади, мабуть, тому, що у моєї бабусі було лише одне поганеньке деревце персика і взагалі не росли черешні. А онуків була величезна кількість! І тому, як відомо, хто раніше встав – той і зірвав!
На сьогоднішній день мої пристрасті не змінилися! Тому кулінарні фантазії та експерименти за участю цих дивовижних красенів на моїй уже професійній кухні тривають!
Антипасто (італ. antipasto) – традиційна італійська холодна закуска з персиків з хамоном, блакитним сиром, мигдалем і мікрогріном, яка подається до основної страви з аперитивом. Це салат для тих, хто стежить за своєю фігурою, або хоче прихопити з собою легкий обід. І знову ж таки я озвучую більше ідею з елементами можливих поєднань, на основі якої ви зможете творити вже свої варіанти цього салату.
Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |