0 0
Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. Персик або нектарин/манго
50 г Сир блакитний на свій вибір
6 слайсів Хамон прошутто або пармська шинка
1 жменя Мікрогрін або бебі-салат
1 ст. л. Бальзамічний соус
1 ст. л. Мигдаль смажений
за смаком Суміш перців

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром

Особливості:
  • Без глютену
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром

Поділитися

Моя давня любов з дитинства – персики! У дитинстві мені здавалося, що персики і черешню я могла б їсти відрами… не знаю, звідки такі спогади, мабуть, тому, що у моєї бабусі було лише одне поганеньке деревце персика і взагалі не росли черешні. А онуків була величезна кількість! І тому, як відомо, хто раніше встав – той і зірвав!

На сьогоднішній день мої пристрасті не змінилися! Тому кулінарні фантазії та експерименти за участю цих дивовижних красенів на моїй уже професійній кухні тривають!

Антипасто (італ. antipasto) – традиційна італійська холодна закуска з персиків з хамоном, блакитним сиром, мигдалем і мікрогріном, яка подається до основної страви з аперитивом. Це салат для тих, хто стежить за своєю фігурою, або хоче прихопити з собою легкий обід. І знову ж таки я озвучую більше ідею з елементами можливих поєднань, на основі якої ви зможете творити вже свої варіанти цього салату.

Антипасто з персиків з хамоном і блакитним сиром: Покроковий рецепт

1
Виконано

Мій набір інгредієнтів для салату: хамон (можна замінити на пармську шинку або прошуто), персик (нектарин, манго або диня), блакитний сир, мікрогрін (бебі-салат або рукола), мигдаль смажений (або будь-який інший на свій смак) і бальзамічний соус.

2
Виконано

Приємного апетиту!!!

Як бачите, тут і підготовки особливої не потрібно! Просто викладаємо зібрані інгредієнти на порційну тарілку або дошку, приправляємо бальзамічним соусом і сумішшю свіжомелених перців із горішками. Одразу ж подаємо до столу!
Неймовірно смачно, корисно і красиво!

Андрей

Шоколадный французский тарт в облаке безе
попередній
Шоколадний французький тарт у хмарі безе
Рецепт Шоколадно-муссовый торт
наступний
Шоколадно-мусовий торт
Шоколадный французский тарт в облаке безе
попередній
Шоколадний французький тарт у хмарі безе
Рецепт Шоколадно-муссовый торт
наступний
Шоколадно-мусовий торт

Додайте свій коментар