0 0
Фінський вершковий суп із морською рибою

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
4 шт. Картопля
1 шт. Морква
1 шт. Цибуля біла (салатна)
2 шт. Селера
2 шт. Лавровий лист
4 шт. Перець духмяний
3 ст. л. Олія рослинна
600 г Риба Телапія (філе)
200 г Зелений горошок
250 г Сир вершковий
0,5 пучка Петрушка
0,5 пучка Кріп
за смаком Сіль морська
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Фінський вершковий суп із морською рибою

Особливості:
  • Без глютену

Інгредієнти

Як готувати Фінський вершковий суп із морською рибою

Поділитися

Що може бути краще за смачний домашній суп? Тільки домашній фінський вершковий суп із морською рибою! Класичний суп готується на молоці, але я до такого поєднання ставлюся з пересторогою, хоча й виходить досить смачно! Мій варіант – вершковий сир, який я додаю наприкінці приготування супу, що робить його неймовірно ніжним, з вершковим смаком. Такий рибний суп нікого не залишить байдужим – це факт! Бо він однозначно ні на що не схожий. А рибу для такого супу обирайте на свій розсуд – філе лосося, телапії, морського окуня або будь-яку іншу морську рибу. Буде дуже смачно, якщо використаєте кілька видів риби! Творіть! І нехай ваші страви завжди виходять чарівно смачними!

Фінський вершковий суп із морською рибою: Покроковий рецепт

1
Виконано

Насамперед приготуємо овочевий бульйон. Для цього необхідно поставити на вогонь 3 л води і довести до кипіння.
Чистимо картоплю, моркву та цибулю. Стебла селери скоблимо овочечисткою (або економкою), видаляючи грубі волокна із зовнішнього боку.
У киплячу воду відправляємо картоплю, попередньо нарізану скибочками 1,5 см. Варимо 15 хвилин.

2
Виконано

Тим часом нарізаємо цибулю та моркву кубиком 5*5 мм. Стебла селери тонкими слайсами по 2-3 мм.

3
Виконано

Підготуємо спеції для аромату: лавровий лист і запашний перець горошком.

4
Виконано

Припускаємо на сковорідці з невеликою кількістю рослинної олії цибулю, моркву та стебла селери. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин до прозорості цибулі та м'якості моркви й селери.
Додаємо овочі в киплячий бульйон із напівготовою картоплею. Продовжуємо готувати при тихому кипінні!

5
Виконано

Свій вибір риби я зробила - філе телапії! Але це не обов'язкова умова, ви цілком можете зупинитися на іншій морській рибі та приготувати свій варіант фінського супу! Це той випадок, коли суп рибою не зіпсуєш!
Нарізаємо фіре кубиками 2*2 см. Відправляємо в киплячий овочевий бульйон і знову доводимо до кипіння.

6
Виконано

Зелений горошок можна використовувати як свіжий, так і заморожений, як у моєму випадку!
Додаємо його в закипілий бульйон із рибою та овочами.

7
Виконано

Секретний інгредієнт - вершковий плавлений сир! Розводимо його в невеликій кількості бульйону і виливаємо в суп. Доводимо смак супу сіллю та свіжомеленим чорним перцем! Знову доводимо суп до кипіння і додаємо подрібнену зелень петрушки та кропу.
Вимикаємо суп і даємо йому настоятися 20 хвилин.

8
Виконано

Приємного апетиту!!!

Готовий суп розливаємо в порційні тарілки і гарячим подаємо до столу!

Андрей

Теплый салат из печени с карамелизированной грушей. Рецепт
попередній
Теплий салат із печінки з карамелізованою грушею
Ягодный крамбыл. Бабушки рецепт тертый пирога. Baziliks.com.ua
наступний
Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг
Теплый салат из печени с карамелизированной грушей. Рецепт
попередній
Теплий салат із печінки з карамелізованою грушею
Ягодный крамбыл. Бабушки рецепт тертый пирога. Baziliks.com.ua
наступний
Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг

Додайте свій коментар