Інгредієнти
-
4 шт. Картопля
-
1 шт. Морква
-
1 шт. Цибуля біла (салатна)
-
2 шт. Селера
-
2 шт. Лавровий лист
-
4 шт. Перець духмяний
-
3 ст. л. Олія рослинна
-
600 г Риба Телапія (філе)
-
200 г Зелений горошок
-
250 г Сир вершковий
-
0,5 пучка Петрушка
-
0,5 пучка Кріп
-
за смаком Сіль морська
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Фінський вершковий суп із морською рибою
Що може бути краще за смачний домашній суп? Тільки домашній фінський вершковий суп із морською рибою! Класичний суп готується на молоці, але я до такого поєднання ставлюся з пересторогою, хоча й виходить досить смачно! Мій варіант – вершковий сир, який я додаю наприкінці приготування супу, що робить його неймовірно ніжним, з вершковим смаком. Такий рибний суп нікого не залишить байдужим – це факт! Бо він однозначно ні на що не схожий. А рибу для такого супу обирайте на свій розсуд – філе лосося, телапії, морського окуня або будь-яку іншу морську рибу. Буде дуже смачно, якщо використаєте кілька видів риби! Творіть! І нехай ваші страви завжди виходять чарівно смачними!
Фінський вершковий суп із морською рибою: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Насамперед приготуємо овочевий бульйон. Для цього необхідно поставити на вогонь 3 л води і довести до кипіння. |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Свій вибір риби я зробила - філе телапії! Але це не обов'язкова умова, ви цілком можете зупинитися на іншій морській рибі та приготувати свій варіант фінського супу! Це той випадок, коли суп рибою не зіпсуєш! |
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |