Інгредієнти
-
250 г Борошно пшеничне
-
125 г Масло вершкове
-
170 г Цукор
-
1 шт. Яєчні жовтки
-
0,5 ч. л. Розпушувач
-
1 пакетик Ванільний цукор
-
1 щіпка Сіль
-
200 г Ягодичорниця, малина, вишня, полуниця тощо.
-
1 ст. л. Крохмаль кукурудзяний
Як готувати Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг
У моєму дитинстві був дуже популярний тертий пиріг за бабусиним рецептом… Гадаю, що багато хто його добре пам’ятає, правда? Мій найулюбленіший був з абрикосовим варенням, а ваш?
Ягідний крамбл, винахід англійських господинь, мені чимось дуже нагадує те безтурботне дитинство, коли вже мама готувала цей чудовий пиріг. Тепер він набув модної назви і злегка змінена технологія, але суть від цього не змінюється! Так само в пирозі розсипчаста пісочна основа, ягідна начинка з легкою кислинкою і хрусткий верхній шар із крихт! Приготуємо?
Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного чаювання та смачних спогадів дитинства!!! |