0 0
Гаспачо з печеним перцем і малиною

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
3 шт. Помідор
1 шт. Перець солодкий червоний і м'ясистий
1 шт. Цибуля шалот
1 шт. Селера
1 склянка Сік томатний
1 щіпка Фенхель (мелений)
2 ст. л. Олія оливкова
1 жменя Малина
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Гаспачо з печеним перцем і малиною

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Гаспачо з печеним перцем і малиною

Поділитися

Холодний Іспанський суп гаспачо з додаванням перцю, цибулі та часнику. Дуже часто для більшого охолодження цей суп подають з льодом! Гадаю, що в такі спекотні літні дні багатьом захочеться скуштувати цей середземноморський дієтичний супчик… Я додала до нього особливу нотку – запечений перець і жменю свіжої малини, яка додасть пікантності та ще більше освіжить класичний літній гаспачо. Пригощайтеся!

Гаспачо з печеним перцем і малиною: Покроковий рецепт

1
Виконано

Зберемо необхідні інгредієнти. Добре миємо овочі та сушимо паперовим рушником.

2
Виконано

Перець викладаємо у форму для запікання і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

3
Виконано

Перець має злегка підсмажитися з одного з боків - тоді він готовий! Даємо йому повністю охолонути і нарізаємо невеликими шматочками, видаливши насіннєву коробку. Печений перець додасть особливого смаку й аромату нашому гаспачо.

4
Виконано

Крупно нарізаємо селеру та невелику цибулю-шалот. Відправляємо всі інгредієнти в чашу блендера.

5
Виконано

Невелику кількість води ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. У помідорах робимо хрестоподібні надрізи й занурюємо їх у киплячу воду на одну хвилину - бланшуємо! Виймаємо помідори й одразу ж опускаємо в ківш із холодною водою.

6
Виконано

Акуратно чистимо шкірку з помідорів, нарізаємо великими кубиками і відправляємо в чашу блендера до решти овочів.

7
Виконано

Туди ж додаємо малину, дрібку меленого фенхеля, солимо і перчимо за смаком. Блендуємо до стану однорідного пюре і розбавляємо томатним соком або водою (у такому разі гаспачо вийде менш концентрованим) - на ваш розсуд! Відправляємо суп на 3-4 години в холодильник, щоб він як слід охолов і настоявся.

8
Виконано

Приємного апетиту!!!

Розливаємо гаспачо по келихах або тарілках, скроплюємо оливковою олією і посипаємо меленим перцем. Подаємо до столу з льодом.

Андрей

Рецепт Шоколадно-муссовый торт
попередній
Шоколадно-мусовий торт
Паска (куліч) за мотивами італійського панеттоне
наступний
Паска (куліч) за мотивами італійського панеттоне
Рецепт Шоколадно-муссовый торт
попередній
Шоколадно-мусовий торт
Паска (куліч) за мотивами італійського панеттоне
наступний
Паска (куліч) за мотивами італійського панеттоне

Додайте свій коментар