Інгредієнти
-
3 шт. Помідор
-
1 шт. Перець солодкийчервоний і м'ясистий
-
1 шт. Цибуля шалот
-
1 шт. Селера
-
1 склянка Сік томатний
-
1 щіпка Фенхель (мелений)
-
2 ст. л. Олія оливкова
-
1 жменя Малина
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Гаспачо з печеним перцем і малиною
Холодний Іспанський суп гаспачо з додаванням перцю, цибулі та часнику. Дуже часто для більшого охолодження цей суп подають з льодом! Гадаю, що в такі спекотні літні дні багатьом захочеться скуштувати цей середземноморський дієтичний супчик… Я додала до нього особливу нотку – запечений перець і жменю свіжої малини, яка додасть пікантності та ще більше освіжить класичний літній гаспачо. Пригощайтеся!
Гаспачо з печеним перцем і малиною: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |