• Головна
  • Салати
  • Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками
0 0
Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. Буряк
150 г Сир козячий або будь-який інший м'який сир
50 г Рукола
2 ст. л. Кедровий горіх можлива заміна на волоські
3 ст. л. Олія оливкова
1,5 ст. л. Оцет бальзамічний
1 ч. л. Мед
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками

Інгредієнти

Як готувати Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками

Поділитися

Яскравий, смачний, корисний і неймовірно красивий Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою і кедровими горішками цілком можна віднести до здорового харчування, яке я останнім часом досить активно пропагую! Шанувальники #ЗОЖ, беріть на озброєння!
Буряк багатий на вітаміни та мінерали, які забезпечують наш організм корисними речовинами, а тому хочеться відкривати нові смаки, щоб не обмежуватися вінегретом чи новорічним оселедцем “під шубою”. І поки ще доступна свіжа й ароматна зелень на ринку, пропоную приготувати цей легкий салат, який ви зможете оцінити по достоїнству. Ніжний карпатського виробника відмінно підкреслить пікантний смак салату, а кедрові горішки зроблять карпаччо неймовірно ароматним!

Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками: Покроковий рецепт

1
Виконано

Готуємо буряк будь-яким зручним способом - запікаємо в духовці, попередньо загорнувши у фольгу, томимо на парі або варимо стандартним способом. Мені подобається варіант із запіканням! Повністю охолоджуємо буряк, чистимо і нарізаємо тонкими слайсами, товщиною 2-3 мм.

2
Виконано

Підготуємо решту інгредієнтів, які нам знадобляться для карпаччо: руколу миємо і сушимо на паперовому рушнику.
Для заправки зручно використовувати невелику скляну баночку. Наливаємо в неї оливкову олію (можна замінити рослинною), бальзамічний оцет, рідкий мед, сіль і чорний мелений перець. Потім закриваємо банку і добре її струшуємо кілька разів, щоб вийшла заправка з консистенцією легкої емульсії. Відставляємо вбік.

3
Виконано

На сухій сковороді підрум'янюємо кедрові горішки протягом 3-х хвилин. Цілком можлива заміна на волоські горіхи. Теж відставляємо вбік, щоб вони трохи охололи.

4
Виконано

На порційну тарілку викладаємо слайси буряка внахлест. Можете використовувати прямокутну тарілку і викладати слайси в ряд, теж буде дуже красиво.

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

Руколу злегка обминаємо руками, щоб вона стала більш податливою, і формуємо трав'яну кулю. Викладаємо кулю на слайси буряка. Кубики козячого сиру красиво розкладаємо поверх буряка і руколи. Якщо ви використовуєте інший сир, то поламайте його руками або попередньо наріжте невеликим кубиком.
Збризкуємо салат заправкою і посипаємо кедровими горішками, що охололи.

Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками готовий. Одразу ж подаємо його до столу!

Андрей

Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»
попередній
Тірамісу “Новорічна казка”
Салат из белой фасоли и овощей. Простой рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Салат із білої квасолі з овочами
Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»
попередній
Тірамісу “Новорічна казка”
Салат из белой фасоли и овощей. Простой рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Салат із білої квасолі з овочами

Додайте свій коментар