Інгредієнти
-
1 шт. Буряк
-
150 г Сир козячийабо будь-який інший м'який сир
-
50 г Рукола
-
2 ст. л. Кедровий горіхможлива заміна на волоські
-
3 ст. л. Олія оливкова
-
1,5 ст. л. Оцет бальзамічний
-
1 ч. л. Мед
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками
Яскравий, смачний, корисний і неймовірно красивий Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою і кедровими горішками цілком можна віднести до здорового харчування, яке я останнім часом досить активно пропагую! Шанувальники #ЗОЖ, беріть на озброєння!
Буряк багатий на вітаміни та мінерали, які забезпечують наш організм корисними речовинами, а тому хочеться відкривати нові смаки, щоб не обмежуватися вінегретом чи новорічним оселедцем “під шубою”. І поки ще доступна свіжа й ароматна зелень на ринку, пропоную приготувати цей легкий салат, який ви зможете оцінити по достоїнству. Ніжний карпатського виробника відмінно підкреслить пікантний смак салату, а кедрові горішки зроблять карпаччо неймовірно ароматним!
Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
Підготуємо решту інгредієнтів, які нам знадобляться для карпаччо: руколу миємо і сушимо на паперовому рушнику. |
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Руколу злегка обминаємо руками, щоб вона стала більш податливою, і формуємо трав'яну кулю. Викладаємо кулю на слайси буряка. Кубики козячого сиру красиво розкладаємо поверх буряка і руколи. Якщо ви використовуєте інший сир, то поламайте його руками або попередньо наріжте невеликим кубиком. Карпаччо з буряка з козячим сиром, руколою та кедровими горішками готовий. Одразу ж подаємо його до столу! |