Інгредієнти
-
200 г Вишня
-
200 мл Вино червоне сухе
-
100 г Цукор
-
1 ст. л. Оцет бальзамічний
-
2 бутони Гвоздика
-
3 гілочки Чебрець
Як готувати Вишневий соус бальзамік
Вишневий соус бальзамікЧомусь ягідні соуси для сирів і страв їхнього м’яса/птаха вважаються ресторанним варіантом подачі! Але цілком можливо приготувати ці чудові та смачні соуси в домашніх умовах. Щоб здивувати своїх рідних і близьких новим і яскравим смаком, пропоную до виконання один з моїх найулюбленіших соусів! Пригощайтеся!
Вишневий соус бальзамік: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|