0 0
Вишневий соус бальзамік

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 г Вишня
200 мл Вино червоне сухе
100 г Цукор
1 ст. л. Оцет бальзамічний
2 бутони Гвоздика
3 гілочки Чебрець

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Вишневий соус бальзамік

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган

Інгредієнти

Як готувати Вишневий соус бальзамік

Поділитися

Вишневий соус бальзамікЧомусь ягідні соуси для сирів і страв їхнього м’яса/птаха вважаються ресторанним варіантом подачі! Але цілком можливо приготувати ці чудові та смачні соуси в домашніх умовах. Щоб здивувати своїх рідних і близьких новим і яскравим смаком, пропоную до виконання один з моїх найулюбленіших соусів! Пригощайтеся!

Вишневий соус бальзамік: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо необхідні інгредієнти. Вишню миємо та видаляємо кісточки.

2
Виконано

З'єднуємо в сотейнику всі інгредієнти. Листочки з гілочок чебрецю можна обірвати і кинути в соус, а можна вчинити так, як роблю я! Кидаю гілочки цілком і видаляю їх через 5 хвилин після кипіння.

3
Виконано

Варимо на середньому вогні близько 30 хвилин до загустіння. Розкладаємо в сухі баночки та зберігаємо в холодильнику. Подаємо соус до сирної тарілки, червоного м'яса або риби!

4
Виконано

Впевнена, що ви зможете оцінити цей неймовірний смак!!!

Андрей

Ягодный крамбыл. Бабушки рецепт тертый пирога. Baziliks.com.ua
попередній
Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг
Торт "Ностальгія" апельсин, ягоди, карамель.
наступний
Торт “Ностальгія” апельсин, ягоди, карамель.
Ягодный крамбыл. Бабушки рецепт тертый пирога. Baziliks.com.ua
попередній
Крамбл ягідний, бабусин тертий пиріг
Торт "Ностальгія" апельсин, ягоди, карамель.
наступний
Торт “Ностальгія” апельсин, ягоди, карамель.

Додайте свій коментар