• Головна
  • Пироги
  • Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям
0 0
Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 мл Вода тепла 45 градусів
4 ст. л. Олія рослинна
500 г Борошно пшеничне
7 г Дріжджі (сухі)
1 ч. л. Сіль дрібнокристалічна
250 г Кисломолочний сир
1 пучок Бадилля бурякове молода
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям

Особливості:

    Інгредієнти

    Як готувати Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям

    Поділитися

    Осетинські пироги – плоскі пироги у вигляді коржів – відносно нещодавно увійшли і вже досить міцно зайняли значне місце на наших столах! Рецептів цього чудового пирога на дріжджовому тісті існує величезна кількість! Ще більше начинок, які тільки можна собі уявити! Нашій родині дуже полюбився пиріг у такій інтерпретації:

    Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям: Покроковий рецепт

    1
    Виконано

    Просіюємо борошно в миску і додаємо сухі швидкодіючі дріжджі. Добре перемішуємо вінчиком, щоб дріжджі рівномірно розподілилися по всьому об'єму борошна. Попередньо немає сенсу робити опару, якщо Ви використовуєте зазначені мною дріжджі. Вони і так чудово вступлять у дію вже в готовому тісті!

    2
    Виконано

    Робимо в суміші борошна з дріжджами лійку і вливаємо туди теплу (не гарячу!!!) воду, рослинну олію і додаємо дрібку солі!

    3
    Виконано

    Замішуємо м'яке тісто, що не липне до рук! На це піде близько 10 хвилин! Не лінуйтеся добре попрацювати з тістом - це запорука правильного і смачного дріжджового тіста!

    4
    Виконано

    Викладаємо колобок із тіста в миску, накриваємо лляним рушником і прибираємо на 1 годину в тепле місце без протягів, щоб воно підійшло! Тісто має збільшитися в об'ємі в 2,5 раза. Добре його обминаємо і знову залишаємо, щоб воно підійшло на 30 хвилин!

    5
    Виконано

    Тим часом підготуємо нашу начинку. Сир вибираємо домашній і зернистий, а не пастоподібний, щоб начинка не потекла в процесі випічки!!!

    6
    Виконано

    Добре миємо та сушимо бурякове бадилля. Нарізаємо дрібно листя і з'єднуємо з сиром. Додаємо сіль і перець, добре все перемішуємо! Можна додати зелень кінзи або інші ароматні травички.

    7
    Виконано

    Тісто ділимо на дві частини і розкачуємо в пласт завтовшки 5 мм. На середину викладаємо половину начинки!

    8
    Виконано

    Защипуємо краї, залишаючи невеликий отвір у середині пирога - необхідно залишити місце виходу повітря в процесі випікання!

    9
    Виконано

    Переносимо корж на пергамент і акуратно розминаємо руками, а потім за допомогою качалки в коржик, товщиною 1,5 см! Намагаємося робити це дуже акуратно, щоб не розривати тісто! Відправляємо корж у розігріту до 170 градусів духовку на 35-40 хвилин!

    10
    Виконано

    Щойно коржик підрум'яниться - він готовий! Виймаємо його з духовки і щедро змащуємо шматочком вершкового масла! Накриваємо рушником і даємо йому добре просочитися, поки готуємо наступний!

    11
    Виконано

    Викладаємо коржі стопкою і теплими подаємо до столу!

    Андрей

    Салат из баклажанов, Марокканская кухня. Рецепт - Ирины Рудневской
    попередній
    Марокканський салат із баклажанів
    Солянка мясная. Бывает солянка — рыбная, мясная и грибная!
    наступний
    Солянка збірна м’ясна
    Салат из баклажанов, Марокканская кухня. Рецепт - Ирины Рудневской
    попередній
    Марокканський салат із баклажанів
    Солянка мясная. Бывает солянка — рыбная, мясная и грибная!
    наступний
    Солянка збірна м’ясна

    Додайте свій коментар