Інгредієнти
-
200 мл Водатепла 45 градусів
-
4 ст. л. Олія рослинна
-
500 г Борошно пшеничне
-
7 г Дріжджі (сухі)
-
1 ч. л. Сіль дрібнокристалічна
-
250 г Кисломолочний сир
-
1 пучок Бадилля буряковемолода
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям
Осетинські пироги – плоскі пироги у вигляді коржів – відносно нещодавно увійшли і вже досить міцно зайняли значне місце на наших столах! Рецептів цього чудового пирога на дріжджовому тісті існує величезна кількість! Ще більше начинок, які тільки можна собі уявити! Нашій родині дуже полюбився пиріг у такій інтерпретації:
Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
|
11
Виконано
|
Викладаємо коржі стопкою і теплими подаємо до столу! |