0 0
Солянка збірна м’ясна

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
2 л Бульйон яловичий, з реберець
1 шт. Цибуля ріпчаста
1 шт. Морква
2 шт. Картопля за бажанням
3 ст. л. Олія рослинна
3 шт. Огірок маринований за бажанням
1 ст. л. Каперси за бажанням
1 жменя Маслини або оливки без кісточок
3 шт. Сосиски молочні
400 г М'ясні вироби шинка, рулька, мисливські ковбаски тощо
2 ст. л. Томатна паста або 1 банка помідор у власному соку
2 шт. Лавровий лист
2 зубчики Часник
1 пучок Петрушка
5 шт. Перець чорний (горошком)
за смаком Сіль
для подачі Сметана
для подачі Лимон

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Солянка збірна м’ясна

Особливості:
  • Гострий

Інгредієнти

Як готувати Солянка збірна м’ясна

Поділитися

Солянка буває трьох видів – рибна, м’ясна та грибна! Після свят завжди залишається кілька видів м’яса, тому я люблю готувати цей насичений суп, в основу якого, крім кількох видів м’яса, ще входять соління! Пропоную вам спробувати мою інтерпретацію настільки улюбленого багатьма чоловіками супу. У класичному варіанті збірної м’ясної солянки абсолютно немає картоплі, але мені подобається готувати з картоплею, яку я практично повністю розварюю в бульйоні. Від цього солянка стає ще більш густою і насиченою. Пригощайтеся!

Солянка збірна м’ясна: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо необхідні інгредієнти. Візьмемо кілька видів м'яса. Бажано, щоб у цьому наборі були копченості - це додасть особливого пікантного смаку нашій збірній солянці.

2
Виконано

У товстостінну каструлю наливаємо трохи олії. Прогріваємо і відправляємо туди цибулю, нарізану дрібними кубиками. Припускаємо 3-5 хвилин до прозорості. Додаємо до цибулі моркву, так само нарізану дрібними кубиками. Тушкуємо все разом ще 3 хвилини.

3
Виконано

Тим часом чистимо картоплю (якщо використовуємо) і нарізаємо середнім кубиком.

4
Виконано

Відправляємо картоплю в каструлю до цибулі з морквою. Додаємо гарячий бульйон. Туди ж відправляємо лавровий лист і чорний перець горошком. Варимо 20 хвилин, поки картопля не почне розварюватися.

5
Виконано

А поки що нарізаємо наше м'ясо, рульку та сосиски середнім однаковим кубиком. Злегка підрум'янюємо підготовлене м'ясо на сковорідці з невеликою кількістю рослинної олії. Додаємо м'ясо в каструлю і продовжуємо варити.

6
Виконано

Солоні огірки також нарізаємо кубиком. Каперси залишаємо ціленькими. Маслини й оливки без кісточок можна нарізати кільцями. У мене були з кісточками, тому я залишила їх цілими.

7
Виконано

Відправляємо соління в каструлю до нашого супу. Туди ж додаємо томатну пасту. Даємо прокипіти ще 2-3 хвилини й додаємо дрібнорубану зелень петрушки та часник.

8
Виконано

Даємо закипіти нашій солянці й одразу ж вимикаємо вогонь. Накриваємо кришкою і даємо солянці збірній м'ясній настоятися хвилин 20-30.

9
Виконано

Приємного апетиту!!!

Після цього розливаємо солянку по порційних тарілках. У кожну тарілку додаємо по скибочці лимона та ложечці сметани. Одразу ж подаємо до столу!

Андрей

Осетинский пирог с творогом и свекольной ботвой
попередній
Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям
Суп харчо, традиционный грузинский рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Суп харчо, традиційна грузинська кухня
Осетинский пирог с творогом и свекольной ботвой
попередній
Осетинський пиріг із кисломолочним сиром і буряковим бадиллям
Суп харчо, традиционный грузинский рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Суп харчо, традиційна грузинська кухня

Додайте свій коментар