Інгредієнти
-
2 л Бульйоняловичий, з реберець
-
1 шт. Цибуля ріпчаста
-
1 шт. Морква
-
2 шт. Картопляза бажанням
-
3 ст. л. Олія рослинна
-
3 шт. Огірок маринованийза бажанням
-
1 ст. л. Каперсиза бажанням
-
1 жменя Маслиниабо оливки без кісточок
-
3 шт. Сосиски молочні
-
400 г М'ясні виробишинка, рулька, мисливські ковбаски тощо
-
2 ст. л. Томатна пастаабо 1 банка помідор у власному соку
-
2 шт. Лавровий лист
-
2 зубчики Часник
-
1 пучок Петрушка
-
5 шт. Перець чорний (горошком)
-
за смаком Сіль
-
для подачі Сметана
-
для подачі Лимон
Як готувати Солянка збірна м’ясна
Солянка буває трьох видів – рибна, м’ясна та грибна! Після свят завжди залишається кілька видів м’яса, тому я люблю готувати цей насичений суп, в основу якого, крім кількох видів м’яса, ще входять соління! Пропоную вам спробувати мою інтерпретацію настільки улюбленого багатьма чоловіками супу. У класичному варіанті збірної м’ясної солянки абсолютно немає картоплі, але мені подобається готувати з картоплею, яку я практично повністю розварюю в бульйоні. Від цього солянка стає ще більш густою і насиченою. Пригощайтеся!
Солянка збірна м’ясна: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |