Інгредієнти
-
270 г Борошно пшеничне
-
3 шт. Яйце куряче1 у пісочну основу, 2 у заливку
-
50 г Цукрова пудра
-
1 щіпка Сіль
-
100 г Масло вершкове
-
1 пакетик Ванільний цукор
-
300 г Сметана
-
200 г Вишнясвіжа або заморожена
-
75 г Цукор
-
2 ст. л. Крохмаль кукурудзяний
Як готувати Пиріг домашній із вишнею
У сезон вишні хочеться приготувати своїм рідним і близьким бабусин пиріг. Пропоную вашій увазі один із таких варіантів, який дуже простий у виконанні, але результат вас точно потішить і захочеться повертатися до нього знову і знову!
Пиріг домашній із вишнею: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Підготуємо інгредієнти для нашої пісочної основи пирога. Нам знадобиться борошно пшеничне (просіяти перед застосуванням!!!), яйце, цукрова пудра, сіль і половина упаковки ванільного цукру! Я рекомендую використовувати саме цукрову пудру, щоб крупинки цукру, які не встигнуть розчинитися в тісті, не хрустіли в пісочній основі готового пирога! |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Поверх вишні розподіляємо нашу готову заливку і знову прибираємо в духовку на 45 хвилин, поки заливка не стабілізується! Щойно заливка набула золотистого кольору - пиріг готовий! Тепер найскладніше - дочекатися його повного охолодження і визрівання! Бажано його готувати з вечора, щоб на ніч була можливість прибрати пиріг у холодильник, а вранці Ви зможете насолоджуватися шматочком ароматного, смачного пирога за бабусиним рецептом! |
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|