0 0
Пиріг домашній із вишнею

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
270 г Борошно пшеничне
3 шт. Яйце куряче 1 у пісочну основу, 2 у заливку
50 г Цукрова пудра
1 щіпка Сіль
100 г Масло вершкове
1 пакетик Ванільний цукор
300 г Сметана
200 г Вишня свіжа або заморожена
75 г Цукор
2 ст. л. Крохмаль кукурудзяний

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Пиріг домашній із вишнею

Інгредієнти

Як готувати Пиріг домашній із вишнею

Поділитися

У сезон вишні хочеться приготувати своїм рідним і близьким бабусин пиріг. Пропоную вашій увазі один із таких варіантів, який дуже простий у виконанні, але результат вас точно потішить і захочеться повертатися до нього знову і знову!

Пиріг домашній із вишнею: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо інгредієнти для нашої пісочної основи пирога. Нам знадобиться борошно пшеничне (просіяти перед застосуванням!!!), яйце, цукрова пудра, сіль і половина упаковки ванільного цукру! Я рекомендую використовувати саме цукрову пудру, щоб крупинки цукру, які не встигнуть розчинитися в тісті, не хрустіли в пісочній основі готового пирога!

2
Виконано

Вершкове масло, що відтануло при кімнатній температурі, розтираємо з цукровою пудрою і ванільним цукром, додаємо яйце і ще раз добре перемішуємо!

3
Виконано

Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто! Борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше залежно від його вологості. Орієнтуємося за консистенцією тіста, яке має бути м'яким, пластичним і не липнути до рук. Розкачуємо тісто в пласт потрібного діаметра.

4
Виконано

Акуратно викладаємо пласт тіста у форму, формуючи високі бортики. Прибираємо форму в холодильник на 30 хвилин. Застигле тісто буде краще тримати форму під час випікання і не буде сповзати або плисти!!!

5
Виконано

Тим часом приготуємо нашу начинку з вишні та заливку. Вишню добре миємо та виймаємо кісточки. Можна використовувати заморожену вишню.

6
Виконано

Сметану, 2 яйця, цукор, 1 ст. л. крохмалю і ванільний цукор, що залишився, з'єднуємо в мисочці і добре перемішуємо вінчиком. Збивати цю масу зовсім не обов'язково! Досить просто перемішати до однорідності.

7
Виконано

Форму з остиглим тістом часто наколюємо виделкою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Потім виймаємо і укладаємо щільно начинку з вишні. Притрушуємо вишню 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю, щоб начинка не протікала в процесі випічки з основи!

8
Виконано

Поверх вишні розподіляємо нашу готову заливку і знову прибираємо в духовку на 45 хвилин, поки заливка не стабілізується! Щойно заливка набула золотистого кольору - пиріг готовий! Тепер найскладніше - дочекатися його повного охолодження і визрівання! Бажано його готувати з вечора, щоб на ніч була можливість прибрати пиріг у холодильник, а вранці Ви зможете насолоджуватися шматочком ароматного, смачного пирога за бабусиним рецептом!

9
Виконано

Перед подачею пиріг рекомендую посипати цукровою пудрою і прикрасити листочками м'яти та ягодами (за бажанням!).

10
Виконано

А ось і порційний шматочок, пригощайтеся!

Андрей

Как приготовить Салат Винегрет с печеными овощами и селедкой
попередній
Вінегрет із запеченими овочами та оселедцем
Салат из черешни с авокадо и козьим сыром. Рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Салат із черешні з авокадо та козячим сиром
Как приготовить Салат Винегрет с печеными овощами и селедкой
попередній
Вінегрет із запеченими овочами та оселедцем
Салат из черешни с авокадо и козьим сыром. Рецепт от Ирины Рудневской
наступний
Салат із черешні з авокадо та козячим сиром

Додайте свій коментар