0 0
Салат із черешні з авокадо та козячим сиром

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
Для салату
300 г Черешня
1 шт. Авокадо
150 г Салат мікс
100 г Брі Сир козячий або бринза, фета, моцарела
50 г смажений Волоський горіх
Для заправлення
1 ст. л. Кленовий сироп або рідкий мед
2 ст. л. Гірчиця діжонська
50 мл Сік лимона або апельсина
50 мл Олія оливкова
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із черешні з авокадо та козячим сиром

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган

Інгредієнти

  • Для салату

  • Для заправлення

Як готувати Салат із черешні з авокадо та козячим сиром

Поділитися

Цього року дуже потішила величезна кількість смачної та солодкої черешні. А отже, настав час творити і придумувати нові поєднання салатів. Звичайно ж моя любов до козячих сирів не залишилася осторонь, але ви цілком можете взяти ідею за основу, а козячий сир брі замінити на більш нейтральну бринзу, фету або бебі-моцарелу. Одним словом, вмикайте всю свою уяву з фантазією і вперед!!!

Салат із черешні з авокадо та козячим сиром: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо інгредієнти для нашого літнього екзотичного салату: черешня, авокадо, мікс салатів, козячий сир брі (можна замінити на фету, бринзу або моцарелу) і смажені волоські горіхи (можете замінити міксом улюблених горіхів).

2
Виконано

Мікс салатів вибираємо на свій смак. Добре вимиваємо під проточною водою і сушимо на паперовому рушнику.
Авокадо чистимо, витягуємо кісточку і нарізаємо зручними скибочками. Збризкуємо соком лимона або апельсина, щоб залишити яскравий колір цьому ніжному фрукту.
Кожну черешню розрізаємо навпіл і видаляємо кісточки.

3
Виконано

Для приготування заправки з'єднуємо в скляній банці всі складові - кленовий сироп (або мед), діженську гірчицю в зернах, сік лимона або апельсина, оливкову олію. Приправляємо сіллю і перцем. Добре закриваємо банку і кілька разів струшуємо до отримання емульсії.

4
Виконано

З'єднуємо у великій мисці всі підготовлені раніше інгредієнти та скроплюємо заправкою. Дуже акуратно перемішуємо. Прикрашаємо скибочками козячого сиру брі або ж кришимо руками бринзу, фету (якщо ви вибрали ці ніжні розсільні сири).
Посипаємо подрібненими волоськими горіхами й одразу ж подаємо салат до столу.

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

Чудово підійде до такого салату келих білого сухого вина.

Андрей

Пирог домашний с вишней
попередній
Пиріг домашній із вишнею
Салат из баклажанов, Марокканская кухня. Рецепт - Ирины Рудневской
наступний
Марокканський салат із баклажанів
Пирог домашний с вишней
попередній
Пиріг домашній із вишнею
Салат из баклажанов, Марокканская кухня. Рецепт - Ирины Рудневской
наступний
Марокканський салат із баклажанів

Додайте свій коментар