Інгредієнти
-
1 шт. Буряк
-
5 шт. Картопля
-
2 шт. Морква
-
1 пучок Цибуля зелена
-
3 шт. Огірок маринований
-
2 шт. Філе оселедця
-
0,5 банки Зелений горошокконсервований
-
5 ст. л. Олія оливкова
-
2 ст. л. Оцет винний (білий)або червоний
-
1 ст. л. Гірчиця
Як готувати Вінегрет із запеченими овочами та оселедцем
Вінегрет – зимовий вітамінний салат. Як правило, всі овочі для салату варяться у воді до готовності. Я ж пропоную зробити вінегрет ще кориснішим і овочі для цього салату запекти в духовці. А від додавання оселедця салат тільки виграв у смаку, з’явилася дуже цікава нотка!
Свою назву салат запозичив у однойменного соусу з оливкової олії та винного оцту – vinaigrette.
Класичний салат використовує цей соус у вигляді заправки, але часто трапляються варіанти заправки рослинною олією або навіть майонезом!
Вінегрет із запеченими овочами та оселедцем: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Ще раз перемішуємо салат із заправкою і за допомогою формувального кільця викладаємо вінегрет у порційну тарілку для подачі. Цей момент не принциповий - можна подати вінегрет і в загальному салатнику, і порційною гіркою, наприклад! |