Інгредієнти
-
700 г Кавун (м'якоть)
-
150 г Сир козячийабо будь-який інший м'який сир
-
0,5 шт. Апельсин
-
0,5 ч. л. Кориця (мелена)
-
1 пучок М'ята
Як готувати Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою
Сезон кавунів змушує творити чудеса і працювати над контрастами смаку. Просто з’їсти кавун можна і потрібно, але іноді так хочеться чогось такого особливого, та зовсім-зовсім незвичайного! Цей салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою – саме такий випадок! По-перше, він однозначно здивує і вразить гостей, а по-друге, відмінно вгамує спрагу і голод у полуденок, наприклад, або тим, хто обмежує свій раціон після 18-00 год. Рецепт цілком можна віднести до здорового харчування, а значить #ЗОЖ знову рулить! Приєднуйтесь!
Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
Приємного апетиту та смачної насолоди!У мисці змішуємо скибочки кавуна із сиром фета, робимо це дуже акуратно, щоб сир менше кришився і залишався ціленьким. Викладаємо салат гіркою на порційну тарілку, поливаємо свіжовичавленим соком апельсина, злегка посипаємо корицею і листочками м'яти. Салат із кавуна з козячим сиром і м'ятою готовий! Відразу ж подаємо його до столу! |