0 0
Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
700 г Кавун (м'якоть)
150 г Сир козячий або будь-який інший м'який сир
0,5 шт. Апельсин
0,5 ч. л. Кориця (мелена)
1 пучок М'ята

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган

Інгредієнти

Як готувати Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою

Поділитися

Сезон кавунів змушує творити чудеса і працювати над контрастами смаку. Просто з’їсти кавун можна і потрібно, але іноді так хочеться чогось такого особливого, та зовсім-зовсім незвичайного! Цей салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою – саме такий випадок! По-перше, він однозначно здивує і вразить гостей, а по-друге, відмінно вгамує спрагу і голод у полуденок, наприклад, або тим, хто обмежує свій раціон після 18-00 год. Рецепт цілком можна віднести до здорового харчування, а значить #ЗОЖ знову рулить! Приєднуйтесь!

Салат із кавуна з козячим сиром і м’ятою: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо необхідні нам інгредієнти: кавун, апельсин, м'яту і м'який козячий сир.

2
Виконано

Кавун очищаємо від кісточок і нарізаємо невеликими трикутниками зі стороною 2 см.

3
Виконано

Приємного апетиту та смачної насолоди!

У мисці змішуємо скибочки кавуна із сиром фета, робимо це дуже акуратно, щоб сир менше кришився і залишався ціленьким. Викладаємо салат гіркою на порційну тарілку, поливаємо свіжовичавленим соком апельсина, злегка посипаємо корицею і листочками м'яти. Салат із кавуна з козячим сиром і м'ятою готовий! Відразу ж подаємо його до столу!

Андрей

Восточный Суп Шурпа из баранины. Лайт версия рецепта от Ирины Рудневской
попередній
Шурпа з баранини, східний суп
Салат Капрезе классический. Простой рецепт - Baziliks
наступний
Салат “Капрезе”
Восточный Суп Шурпа из баранины. Лайт версия рецепта от Ирины Рудневской
попередній
Шурпа з баранини, східний суп
Салат Капрезе классический. Простой рецепт - Baziliks
наступний
Салат “Капрезе”

Додайте свій коментар