Інгредієнти
-
1 шт. Баклажан
-
3 шт. Перець солодкий
-
1 шт. Цукіні
-
1 жменя Листя салатуабо мікс салату
-
200 г Гриби білі
-
1 ст. л. Олія рослинна
-
3 гілочки Петрушка
-
1 жменя Помідор черрі
-
30 г стружкою Сир пармезан
-
5 ст. л. Олія оливкова
-
2 ст. л. Оцет винний
-
2 зубчики Часник
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Салат із запечених овочів із білими грибами
Осінь… грибна пора… не можу пройти повз красиві кошики на ринку з ароматними білими грибами.
Салат із запечених овочів – суцільна вітамінна насолода! Це не тільки дуже красиво і яскраво, а й шалено смачно! Рекомендую!
Салат із запечених овочів із білими грибами: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |