0 0
Салат із запечених овочів із білими грибами

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. Баклажан
3 шт. Перець солодкий
1 шт. Цукіні
1 жменя Листя салату або мікс салату
200 г Гриби білі
1 ст. л. Олія рослинна
3 гілочки Петрушка
1 жменя Помідор черрі
30 г стружкою Сир пармезан
5 ст. л. Олія оливкова
2 ст. л. Оцет винний
2 зубчики Часник
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із запечених овочів із білими грибами

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Салат із запечених овочів із білими грибами

Поділитися

Осінь… грибна пора… не можу пройти повз красиві кошики на ринку з ароматними білими грибами.
Салат із запечених овочів – суцільна вітамінна насолода! Це не тільки дуже красиво і яскраво, а й шалено смачно! Рекомендую!

Салат із запечених овочів із білими грибами: Покроковий рецепт

1
Виконано

Виберемо красиві, стиглі овочі - цукіні (або кабачок), перець і баклажан. Добре миємо і сушимо паперовим рушником.

2
Виконано

Баклажан розрізаємо вздовж навпіл і добре солимо зрізи морською сіллю. Залишаємо на 20 хвилин. Має виділитися сік і піти гіркота з баклажана.

3
Виконано

Змиваємо сіль, що залишилася, і промакуємо паперовим рушником зрізи баклажана, з'єднуємо половинки і добре загортаємо овочі у фольгу. Викладаємо на деко і відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин. Готові овочі витягаємо з фольги і повністю охолоджуємо.

4
Виконано

Виберемо красиві свіжі білі гриби. Добре протираємо їх вологою ганчірочкою

5
Виконано

Нарізаємо невеликими часточками

6
Виконано

Відправляємо в розігріту пательню з рослинною олією та обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. Викладаємо гриби на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

7
Виконано

Приготуємо заправку для салату: з'єднуємо оливкову олію з винним оцтом і дрібнорубаним часником. Солимо і перчимо за смаком. Заправка готова!

8
Виконано

Остиглі овочі нарізаємо великими скибочками, не забуваючи зняти шкірку з перців, що відійшла. Заливаємо заправкою, акуратно перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин для маринування.

9
Виконано

Помідорчики чері миємо, сушимо і розрізаємо навпіл

10
Виконано

Приємного апетиту!!!

На порційну тарілку з листям салату викладаємо запечені овочі та поливаємо заправкою. Прикрашаємо рум'яними грибочками, половинками чері і тонкою стружкою пармезану (я це роблю за допомогою овочечистки - економка).
Не забуваємо подати до такого смачного осіннього салату келих сухого білого вина.

Андрей

Тыквенный крем-суп с восточными нотками от Ирины Рудневской
попередній
Гарбузовий крем-суп, пряний зі східними нотками
Теплый салат из стейка с авокадо. Пошаговый рецепт. Baziliks
наступний
Теплий салат зі стейка з авокадо
Тыквенный крем-суп с восточными нотками от Ирины Рудневской
попередній
Гарбузовий крем-суп, пряний зі східними нотками
Теплый салат из стейка с авокадо. Пошаговый рецепт. Baziliks
наступний
Теплий салат зі стейка з авокадо

Додайте свій коментар