Інгредієнти
-
Для гарбузово-шоколадної начинки
-
250 г Гарбузове пюре
-
25 г Цукор
-
1 ч. л. Кориця (мелена)
-
200 г Шоколад молочний
-
2 шт. Яйце куряче
-
2 ст. л. Крохмаль кукурудзяний
-
Для пісочної основи
-
100 г Масло вершкове
-
50 г Цукор
-
2 шт. Яєчні жовтки
-
0,5 ч. л. Розпушувач
-
150 г Борошно пшеничне
-
1 щіпка Сіль дрібнокристалічна
Як готувати Шоколадний тарт із гарбузом
Погода дощова, надворі темно, сумно… страшенно хочеться спати просто з самого ранку… Настрій відповідний… А отже, потрібно пригоститися чимось шоколадненьким і вітамінним! Рішення прийшло само-собою! Роздумувати довго не довелося – шоколадний тарт із гарбузом! І сонячний настрій вам гарантовано на 100%! Тим більше, що все це провісники зими, що наближається, пухнастого снігу і веселого Нового 2016 року!!!
У такому варіанті гарбуз у десерті розгледіти і відчути досить складно, а значить можна нагодувати корисним гарбузом великих нехочух, які його не дуже полюбляють! А вітаміни отримувати організму потрібно!
Шоколадний тарт із гарбузом: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Насамперед приготуємо гарбузове пюре будь-яким зручним способом: у мікрохвильовій печі, на пару, у духовці або ж просто відварити до м'якості. |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
Молочний шоколад топимо будь-яким зручним способом - на паровій бані або в мікрохвильовці на імпульсному режимі. Що це таке? Ставимо в мікрохвильовку поламаний на шматочки шоколад на 15 секунд, акуратно перемішуємо силіконовою лопаткою і знову ставимо на такий самий час. Перших 2-3 рази здаватиметься, що нічого не відбувається! Але це не так - наберіться терпіння! Продовжуємо процедуру доти, доки не отримаємо топлену шоколадну масу. |
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
Приємного чаювання! |