0 0
Соус Песто

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 пучок Базилік зелений
2 гілочки М'ята
2 ст. л. Мигдаль смажений
1 ст. л. Кедровий горіх
0,5 шт. цедра і сік Лимон
1 щіпка Сіль
100 мл Олія оливкова
30 г Сир пармезан

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Соус Песто

Особливості:
  • Без глютену
  • Веган
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Соус Песто

Поділитися

Песто – соус італійської кухні на базі оливкової олії, базиліку та сиру! Соус набув широкого застосування в середземноморській кухні! Навіть найпростіша страва з цим соусом стає шедевром! Варіацій цього соусу велика кількість. Оригінальний базилік можна сміливо міксувати з руколою і петрушкою, використовувати горішки кеш’ю і мигдальні, навіть волоський горіх з петрушкою – чудове поєднання! Єдине табу на використання кропу, бо в Італії він вважається бур’яном! Ідеальне поєднання соусу Песто з пастою, лазаньєю, додається до супів і різноманітних начинок, намащується на брускету або подається з крекерами.

Соус Песто: Покроковий рецепт

1
Виконано

Зберемо необхідні інгредієнти. Зелень базиліку та м'яти миємо і просушуємо на паперовому рушнику. Обриваємо листочки з гілочок і відправляємо в чашу блендера.

2
Виконано

Акуратно знімаємо цедру з половини лимона.

3
Виконано

Сир Пармезан тремо на дрібній тертці.

4
Виконано

З'єднуємо всі інгредієнти в чаші блендера і доводимо до потрібної консистенції.
Класичний соус Песто готують у ступці і всі складові перетирають і розминають у ній же! Потім додається оливкова олія і доводиться до потрібної консистенції. Зберігаємо соус у скляній банці з герметичною кришкою в холодильнику до 3-х тижнів!

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

Андрей

Торт Шварцвальд у нас более известен под названием Черный лес.
попередній
Торт “Чорний ліс”/”Шварцвальд”
Шоколадный тарт с тыквой
наступний
Шоколадний тарт із гарбузом
Торт Шварцвальд у нас более известен под названием Черный лес.
попередній
Торт “Чорний ліс”/”Шварцвальд”
Шоколадный тарт с тыквой
наступний
Шоколадний тарт із гарбузом

Додайте свій коментар