Інгредієнти
-
1 пучок Базилік зелений
-
2 гілочки М'ята
-
2 ст. л. Мигдаль смажений
-
1 ст. л. Кедровий горіх
-
0,5 шт. цедра і сік Лимон
-
1 щіпка Сіль
-
100 мл Олія оливкова
-
30 г Сир пармезан
Як готувати Соус Песто
Песто – соус італійської кухні на базі оливкової олії, базиліку та сиру! Соус набув широкого застосування в середземноморській кухні! Навіть найпростіша страва з цим соусом стає шедевром! Варіацій цього соусу велика кількість. Оригінальний базилік можна сміливо міксувати з руколою і петрушкою, використовувати горішки кеш’ю і мигдальні, навіть волоський горіх з петрушкою – чудове поєднання! Єдине табу на використання кропу, бо в Італії він вважається бур’яном! Ідеальне поєднання соусу Песто з пастою, лазаньєю, додається до супів і різноманітних начинок, намащується на брускету або подається з крекерами.
Соус Песто: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
З'єднуємо всі інгредієнти в чаші блендера і доводимо до потрібної консистенції. |
5
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |