0 0
Тарт із лаймом “Мохіто”

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
250 г Печиво цукрове
100 г Масло вершкове
400 г Молоко згущене
4 шт. Яєчні жовтки
3 шт. Лайм
1 пучок М'ята
2 ст. л. Ром за бажанням
150 мл 33% Вершки
1 ст. л. Цукрова пудра

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Тарт із лаймом “Мохіто”

Рецепт тарта спеціально придуманий для любителів поєднання текіли і лайма

Особливості:
    Кухня:

    Інгредієнти

    Як готувати Тарт із лаймом “Мохіто”

    Поділитися

    Тарт з лаймом “Мохіто” чудово освіжає і наповнює енергією не гірше, ніж однойменний напій у спекотний літній день.

    Тому, маючи набір інгредієнтів для коктейлю “Мохіто”, цілком можна замислитися і прийняти рішення на користь приготування солодких ласощів для всієї родини до чаю або запашної кави! Впевнена, що близькі та рідні гідно оцінять ваші старання!

    Тарт із лаймом “Мохіто”: Покроковий рецепт

    1
    Виконано

    Насамперед займемося основою нашого тарта. Для цього нам знадобиться печиво і вершкове масло. Масло дістаємо з холодильника за 50-60 хвилин, щоб воно встигло відтанути. Печиво подрібнюємо будь-яким зручним способом: за допомогою качалки або в блендері.

    2
    Виконано

    Перемішуємо крихту печива з розм'якшеним вершковим маслом і перетираємо руками до отримання масляної крихти. Пересипаємо її в роз'ємну форму (діаметр 20 см) і утрамбовуємо, формуючи бортики для майбутнього пирога. Відправляємо форму з основою в духовку, розігріту до 200 градусів, на 10 хвилин. Виймаємо форму і повністю охолоджуємо пісочну основу.

    3
    Виконано

    Займемося приготуванням лаймово-м'ятної начинки тарта "Мохіто". Нам знадобиться згущене молоко, лайм, м'ята, яєчні жовтки та ром (якщо використовуєте!!!).

    4
    Виконано

    Знімаємо цедру з лаймів і вичавлюємо з них сік. Обриваємо листочки з гілочок м'яти і відправляємо їх до соку лайма. Залишаємо трохи листочків м'яти для декору тарта. Блендуємо лаймово-м'ятну масу. Цедру залишимо для декору готового тарта.

    5
    Виконано

    Яєчні жовтки з'єднуємо зі згущеним молоком і перемішуємо вінчиком до однорідності.

    6
    Виконано

    З'єднуємо обидві маси: яєчну та лаймово-м'ятну. Додаємо ром і добре перемішуємо вінчиком.

    7
    Виконано

    Виливаємо отриману масу в остиглу пісочну основу пирога, що охолола. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Після закінчення цього часу серединка пирога буде тремтіти - не переживайте! Все йде правильно! Залишаємо пиріг для охолодження і прибираємо в холодильник мінімум на 4 години. За цей час лаймово-м'ятна начинка застигне і стабілізується.

    8
    Виконано

    Вершки збиваємо з цукровою пудрою до стійких пік. Перекладаємо отриману масу в кондитерський мішок і красиво відсаджуємо на поверхню начинки пирога по колу. Прикрашаємо листочками м'яти та цедрою лаймів.

    9
    Виконано

    Приємного апетиту!!!

    Тепер готовий тарт "Мохіто" можна подавати до столу.

    Андрей

    Салат из куриных сердечек/желудков по-корейски. Рецепт от Ирины Рудневской
    попередній
    Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи
    Салат из авокадо, клубники и брынзы. Рецепт от Ирины Рудневской
    наступний
    Салат з авокадо з полуницею та бринзою
    Салат из куриных сердечек/желудков по-корейски. Рецепт от Ирины Рудневской
    попередній
    Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи
    Салат из авокадо, клубники и брынзы. Рецепт от Ирины Рудневской
    наступний
    Салат з авокадо з полуницею та бринзою

    Додайте свій коментар