Інгредієнти
-
250 г Печиво цукрове
-
100 г Масло вершкове
-
400 г Молоко згущене
-
4 шт. Яєчні жовтки
-
3 шт. Лайм
-
1 пучок М'ята
-
2 ст. л. Ромза бажанням
-
150 мл 33% Вершки
-
1 ст. л. Цукрова пудра
Як готувати Тарт із лаймом “Мохіто”
Тарт з лаймом “Мохіто” чудово освіжає і наповнює енергією не гірше, ніж однойменний напій у спекотний літній день.
Тому, маючи набір інгредієнтів для коктейлю “Мохіто”, цілком можна замислитися і прийняти рішення на користь приготування солодких ласощів для всієї родини до чаю або запашної кави! Впевнена, що близькі та рідні гідно оцінять ваші старання!
Тарт із лаймом “Мохіто”: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
Перемішуємо крихту печива з розм'якшеним вершковим маслом і перетираємо руками до отримання масляної крихти. Пересипаємо її в роз'ємну форму (діаметр 20 см) і утрамбовуємо, формуючи бортики для майбутнього пирога. Відправляємо форму з основою в духовку, розігріту до 200 градусів, на 10 хвилин. Виймаємо форму і повністю охолоджуємо пісочну основу. |
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Виливаємо отриману масу в остиглу пісочну основу пирога, що охолола. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Після закінчення цього часу серединка пирога буде тремтіти - не переживайте! Все йде правильно! Залишаємо пиріг для охолодження і прибираємо в холодильник мінімум на 4 години. За цей час лаймово-м'ятна начинка застигне і стабілізується. |
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |