Інгредієнти
-
200 г Полуниця
-
1 пучок Рукола
-
1 шт. Авокадо
-
1 долька Лимон
-
1 шт. Цибуля біла (салатна)або червоний
-
100 г Сир бринзам'яка, овеча, козяча
-
1 ст. л. Мигдаль смажений
-
1 ч. л. Цукор
-
4 ст. л. Олія оливкова
-
2 ст. л. Оцет винний (рожевий)
-
1 ч. л. Медрідкий
-
1 ст. л. Мак
Як готувати Салат з авокадо з полуницею та бринзою
Будучи в Одесі днями, я відвідала центральний ринок – Привоз… Хто мав щастя там побувати, той прекрасно мене зрозуміє, що піти звідти з порожніми руками і голодним просто неможливо! Тому і ці відвідини Привозу не були винятком! Звичайно ж я накупила там різної бринзи, одеських копченостей, вина і різних ароматних приправ… Ось так і народився цей дивовижний рецепт – з відвідування історичного ринку Одеси. Не лякайтеся цього нестандартного поєднання, яке навіть мою старшу доньку трохи здивувало! Але потім вона його почала потихеньку куштувати і поєднувати складові, не помітивши, як змела всю порцію…
Впевнена, що цей салат не залишить байдужим і Вас! Пригощайтеся!
Салат з авокадо з полуницею та бринзою: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|