0 0
Салат з авокадо з полуницею та бринзою

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 г Полуниця
1 пучок Рукола
1 шт. Авокадо
1 долька Лимон
1 шт. Цибуля біла (салатна) або червоний
100 г Сир бринза м'яка, овеча, козяча
1 ст. л. Мигдаль смажений
1 ч. л. Цукор
4 ст. л. Олія оливкова
2 ст. л. Оцет винний (рожевий)
1 ч. л. Мед рідкий
1 ст. л. Мак

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат з авокадо з полуницею та бринзою

Інгредієнти

Як готувати Салат з авокадо з полуницею та бринзою

Поділитися

Будучи в Одесі днями, я відвідала центральний ринок – Привоз… Хто мав щастя там побувати, той прекрасно мене зрозуміє, що піти звідти з порожніми руками і голодним просто неможливо! Тому і ці відвідини Привозу не були винятком! Звичайно ж я накупила там різної бринзи, одеських копченостей, вина і різних ароматних приправ… Ось так і народився цей дивовижний рецепт – з відвідування історичного ринку Одеси. Не лякайтеся цього нестандартного поєднання, яке навіть мою старшу доньку трохи здивувало! Але потім вона його почала потихеньку куштувати і поєднувати складові, не помітивши, як змела всю порцію…
Впевнена, що цей салат не залишить байдужим і Вас! Пригощайтеся!

Салат з авокадо з полуницею та бринзою: Покроковий рецепт

1
Виконано

Підготуємо необхідні інгредієнти для салату: руколу або мікс улюблених салатів миємо і сушимо на паперовому рушнику або в спеціальному для цього пристосуванні.

2
Виконано

Цибулю нарізаємо пір'ям і посипаємо цукром. Відставляємо на 5-7 хвилин, щоб вона трохи замаринувалася.

3
Виконано

Полуницю миємо та відрізаємо плодоніжки. Розрізаємо її вздовж навпіл. Якщо ви стали володарями великої ягоди, то розрізайте на четвертинки!

4
Виконано

Бринзу нарізаємо великим кубиком або ламаємо руками на приблизно однакові шматочки.

5
Виконано

Авокадо очищаємо і видаляємо кісточку. Швидко нарізаємо кубиком і скроплюємо соком лимона (видавлюємо з нашої часточки), щоб він не встиг потемніти і мав естетичний вигляд у нашому салаті!

6
Виконано

З'єднуємо всі підготовлені інгредієнти й акуратно перемішуємо у великій мисці!

7
Виконано

Для заправки нам знадобиться оливкова олія, рожевий винний оцет, мед і мак.

8
Виконано

З'єднуємо всі інгредієнти для заправки в невеликій мисочці та збиваємо до утворення легкої емульсії.

9
Виконано

Викладаємо салат гіркою в порційні тарілки або в один великий салатник, поливаємо заправкою і посипаємо рубаним смаженим мигдалем. одразу ж подаємо до столу!

Андрей

Тарт с лаймом «Мохито» чудесно освежает и наполняет энергией не хуже, чем одноименный напиток в знойный летний день.
попередній
Тарт із лаймом “Мохіто”
Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»
наступний
Тірамісу “Новорічна казка”
Тарт с лаймом «Мохито» чудесно освежает и наполняет энергией не хуже, чем одноименный напиток в знойный летний день.
попередній
Тарт із лаймом “Мохіто”
Рецепт Тирамису «Новогодняя сказка»
наступний
Тірамісу “Новорічна казка”

Додайте свій коментар