Інгредієнти
-
300 г Курячі серцяабо шлуночки
-
2 шт. Морква
-
1 шт. Дайконабо чорна редька
-
0,5 шт. Перець чилі
-
2 см Імбир корінь
-
2 зубчики Часник
-
1 шт. Цибуля червона
-
3 ст. л. Соєвий соус
-
0,5 ч. л. Коріандир (у зернах)
-
2 ст. л. Олія кунжутнаабо оливкова
-
2 ст. л. Насіння кунжуту
Як готувати Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи
Цей салат однозначно підкорить любителів гострої корейської кухні! Корисний і вітамінний, він добре впишеться в щоденний раціон зимового періоду! Салат добре зберігається протягом декількох днів у холодильнику, від цього він тільки виграє! Рекомендую до приготування дуже зайнятим господиням!
Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |