0 0
Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
300 г Курячі серця або шлуночки
2 шт. Морква
1 шт. Дайкон або чорна редька
0,5 шт. Перець чилі
2 см Імбир корінь
2 зубчики Часник
1 шт. Цибуля червона
3 ст. л. Соєвий соус
0,5 ч. л. Коріандир (у зернах)
2 ст. л. Олія кунжутна або оливкова
2 ст. л. Насіння кунжуту

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи

Особливості:
  • Без глютену
  • Гострий

Інгредієнти

Як готувати Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи

Поділитися

Цей салат однозначно підкорить любителів гострої корейської кухні! Корисний і вітамінний, він добре впишеться в щоденний раціон зимового періоду! Салат добре зберігається протягом декількох днів у холодильнику, від цього він тільки виграє! Рекомендую до приготування дуже зайнятим господиням!

Салат із курячих сердечок/шлуночків по-корейськи: Покроковий рецепт

1
Виконано

Курячі сердечка або шлуночки добре миємо під проточною водою і варимо в підсоленій воді до готовності. Відкидаємо на друшляк і даємо повністю охолонути.

2
Виконано

Підготуємо інші інгредієнти для салату.

3
Виконано

Моркву і чорну редьку (або дайкон) добре миємо і чистимо. Тремо на спеціальній тертці для корейської моркви.

4
Виконано

Подрібнюємо часник, корінь імбиру і невелику скибочку перцю чилі. Червону цибулю нарізаємо тонким пір'ям.

5
Виконано

Остиглі курячі шлуночки (або сердечка) нарізаємо тонкими слайсами.

6
Виконано

З'єднуємо всі підготовлені та подрібнені інгредієнти. Акуратно перемішуємо. Заправляємо соєвим соусом і додаємо трохи зерен коріандру. Ще раз перемішуємо.

7
Виконано

Приємного апетиту!!!

Кунжутну олію наливаємо в пательню і добре прогріваємо. Заправляємо салат гарячою ароматною олією і добре перемішуємо! Салат готовий і можемо подавати його до столу, не забуваючи посипати смаженим кунжутом!

Андрей

Ткемали – традиционный грузинский соус. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Соус Ткемалі, ідеальний до м’яса
Тарт с лаймом «Мохито» чудесно освежает и наполняет энергией не хуже, чем одноименный напиток в знойный летний день.
наступний
Тарт із лаймом “Мохіто”
Ткемали – традиционный грузинский соус. Рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Соус Ткемалі, ідеальний до м’яса
Тарт с лаймом «Мохито» чудесно освежает и наполняет энергией не хуже, чем одноименный напиток в знойный летний день.
наступний
Тарт із лаймом “Мохіто”

Додайте свій коментар