Інгредієнти
-
250 г Масло вершковеабо маргарин для випічки 82%
-
5 шт. Яйце куряче
-
200 г Цукор
-
1 пакетик Ванільний цукор
-
1 пакетик Розпушувач1 ч.л. з верхом
-
300 г Борошно пшеничне
-
1 щіпка Сіль
-
1 ст. л. Крохмаль кукурудзяний
-
400 г Вишня
-
70 г Мигдальні пластівці
-
2 ст. л. Цукрова пудра
Як готувати Віденський пиріг із вишнею
Цей пиріг – паличка виручалочка в тому випадку, коли гості на порозі! Він виходить завжди і у всіх, якщо знати кілька тонкощів його приготування, якими я з радістю поділюся з вами.Мій набір інгредієнтів розрахований на велику форму – 27 см у діаметрі! Обов’язково це враховуйте при виборі форми! Можливо, що вам знадобитися менша кількість інгредієнтів, яку потрібно перерахувати для свого об’єму.
Віденський пиріг із вишнею: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
Вершкове масло або маргарин з'єднуємо з двома видами цукру і збиваємо міксером у пишну повітряну масу. На це піде близько 3-5 хвилин!!! Можна в цій частині трохи полегшити пиріг, замінивши половину вершкового масла сметаною! У цьому випадку необхідно збивати вершкове масло так, як описано вище, з цукром, а потім підмішати сметану і ще раз збити на високих оборотах до пишності! |
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
|
11
Виконано
|
Приємного чаювання!!! |