Інгредієнти
-
Для салату
-
1 шт. Буряк
-
1 шт. Груша
-
1 шт. Авокадо
-
50 г Сир блакитний
-
2 жмені Рукола
-
2 ст. л. Кедровий горіх
-
Для заправки
-
3 ст. л. Олія оливкова
-
1 ст. л. Мед
-
2 ст. л. Сік лимона
-
1 ст. л. Гірчиця французька
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)свіжомелений
Як готувати Салат із буряка, груші та авокадо
Цей салат я виношувала в думках кілька днів і навіть ночей, гралася з інгредієнтами та смаками, уявляла його собі в різних варіантах і подачах. І фінальний результат, який виявився неймовірно смачним і гармонійним, я готова представити вашій увазі. Тим паче, що цей яскравий салат підпадає під категорію дієтичних і цілком потішить шанувальників #ЗОЖ! І нехай вас не лякає чергове поєднання непоєднуваного на перший погляд! Результат вас однозначно порадує! Тут є солодкість буряка і груші, нейтральний смак авокадо для балансу, кисло-солодка заправка із зернами гірчиці, гострий смак блакитного сиру і свіжість руколи. Завершує всю цю гаму смаку післясмак від кедрових горішків… Подобається? Тоді беріть салат собі на озброєння!
Салат із буряка, груші та авокадо: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Найдовшим у процесі складання салату є процес приготування буряка. Мені подобається відварити або запекти кілька штук одразу і потім використовувати буряк для різних салатів і закусок. Решту інгредієнтів - грушу й авокадо - нарізаємо безпосередньо перед складанням, щедро скроплюємо свіжовичавленим соком лимона, щоб вони не потемніли і не втратили свого первісного кольору. |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
Тепер займемося складанням салату. Мені він приснився ось у такому виконанні - у вигляді карпаччо або віяла, кому як більше подобається. Але цілком можна розкидати грушу, буряк і авокадо хаотично по тарілці, прикрасивши руколою. Обирайте свій варіант подачі салату. |