0 0
Салат із буряка, груші та авокадо

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
Для салату
1 шт. Буряк
1 шт. Груша
1 шт. Авокадо
50 г Сир блакитний
2 жмені Рукола
2 ст. л. Кедровий горіх
Для заправки
3 ст. л. Олія оливкова
1 ст. л. Мед
2 ст. л. Сік лимона
1 ст. л. Гірчиця французька
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений) свіжомелений

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із буряка, груші та авокадо

Інгредієнти

  • Для салату

  • Для заправки

Як готувати Салат із буряка, груші та авокадо

Поділитися

Цей салат я виношувала в думках кілька днів і навіть ночей, гралася з інгредієнтами та смаками, уявляла його собі в різних варіантах і подачах. І фінальний результат, який виявився неймовірно смачним і гармонійним, я готова представити вашій увазі. Тим паче, що цей яскравий салат підпадає під категорію дієтичних і цілком потішить шанувальників #ЗОЖ! І нехай вас не лякає чергове поєднання непоєднуваного на перший погляд! Результат вас однозначно порадує! Тут є солодкість буряка і груші, нейтральний смак авокадо для балансу, кисло-солодка заправка із зернами гірчиці, гострий смак блакитного сиру і свіжість руколи. Завершує всю цю гаму смаку післясмак від кедрових горішків… Подобається? Тоді беріть салат собі на озброєння!

Салат із буряка, груші та авокадо: Покроковий рецепт

1
Виконано

Найдовшим у процесі складання салату є процес приготування буряка. Мені подобається відварити або запекти кілька штук одразу і потім використовувати буряк для різних салатів і закусок. Решту інгредієнтів - грушу й авокадо - нарізаємо безпосередньо перед складанням, щедро скроплюємо свіжовичавленим соком лимона, щоб вони не потемніли і не втратили свого первісного кольору.

2
Виконано

Підготуємо інгредієнти для заправки. Вона є універсальною і дуже гармонійно "працює" в багатьох салатах! Тому можна приготувати її про запас і зберігати в холодильнику протягом 1-2 тижнів. Перед вживанням необхідно струсити!

3
Виконано

Для змішування заправки я використовую невелику скляну банку. У ній же я зберігаю залишки заправки, якщо такі є. З'єднуємо в ній усі інгредієнти, закриваємо кришкою і кілька разів струшуємо до отримання густої емульсії. Заправка готова!

4
Виконано

Тепер займемося складанням салату. Мені він приснився ось у такому виконанні - у вигляді карпаччо або віяла, кому як більше подобається. Але цілком можна розкидати грушу, буряк і авокадо хаотично по тарілці, прикрасивши руколою. Обирайте свій варіант подачі салату.
Кульку з руколи викладаємо на тарілку з салатом і кришимо невеликі шматочки блакитного сиру. Поливаємо заправкою і посипаємо кедровими горішками.
Салат із буряка, груші та авокадо готовий! Одразу ж подаємо його до столу!

Андрей

Как приготовить Пирог с вишней. Простой рецепт Венского пирога
попередній
Віденський пиріг із вишнею
Справжній італійський панеттоне
наступний
Справжній італійський панеттоне
Как приготовить Пирог с вишней. Простой рецепт Венского пирога
попередній
Віденський пиріг із вишнею
Справжній італійський панеттоне
наступний
Справжній італійський панеттоне

Додайте свій коментар