Інгредієнти
-
1 шт. Хурмаабо шарон
-
75 г Салат міксабо рукола
-
100 г Ковбаса сиров'яленахамон або пармська шинка
-
75 г Сир блакитний
-
0,5 шт. Цибуля червона
-
3 ст. л. Олія оливкова
-
1,5 ст. л. Оцет винний (білий)
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Салат із хурмою, сиров’яленою ковбасою та блакитним сиром
Пропоную вашій увазі салат, який, на перший погляд, поєднує в собі абсолютно не поєднувані інгредієнти! Але повірте, якщо ви таки ризикнете його приготувати, то закохаєтесь у нього з першої виделки – це я вам гарантую!
Салат універсальний, він відмінно “грає” з хамоном або парсмською шинкою. Решта інгредієнтів незмінні!
А який яскравий і соковитий вигляд він має, явно не залишиться непоміченим на святковому новорічному столі! До того ж часу на його приготування знадобиться 10-15 хвилин! Що безсумнівно є його великим плюсом!
Салат із хурмою, сиров’яленою ковбасою та блакитним сиром: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Підготуємо необхідні нам інгредієнти: хурму або шарон (чому більше віддаєте перевагу?). Хурма в даному випадку надає смаку особливого шарму. Цього разу в мене була сиров'ялена ковбаса, але чудовим вийде салат із пармською шинкою або хамоном. Це якщо раптом у холодильнику знайдуться такі делікатеси! Тоді салат вийде воістину королівським! |
2
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Приготуємо заправку Вінегрет. З'єднуємо оливкову олію з білим винним оцтом, приправляємо морською сіллю і свіжомеленим перцем. Акуратно все збиваємо маленьким вінчиком або вилочкою до отримання емульсії. |