0 0
Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
Для салату
80 г Салат мікс
1 шт. Яблуко велике і червоне, кисло-солодке
1 жменя Журавлина (в'ялена)
50 г Волоський горіх
70 г Сир блакитний
1 ст. л. Масло вершкове
1 ст. л. Цукрова пудра
Для заправки (дресингу)
1 жменя Журавлина (в'ялена)
50 г Олія оливкова
20 г Оцет яблучний
1 ч. л. Цедра апельсина
2 ч. л. Мед рідкий
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру

Інгредієнти

  • Для салату

  • Для заправки (дресингу)

Як готувати Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру

Поділитися

Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру з оригінальною кисло-солодкою заправкою виходить неймовірно смачним. Поєднання солодких яблук, журавлини з кислинкою, карамелізованих волоських горіхів не залишить вас і ваших гостей байдужими, а його яскравий колір однозначно підніме настрій весняного дня! Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру з оригінальною кисло-солодкою заправкою виходить неймовірно смачним. Поєднання солодких яблук, журавлини з кислинкою, карамелізованих волоських горіхів не залишить вас і ваших гостей байдужими, а його яскравий колір однозначно підніме настрій у весняний день!

Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру: Покроковий рецепт

1
Виконано

Насамперед карамелізуємо волоські горіхи. Для цього нам знадобляться самі горіхи, вершкове масло і цукрова пудра.

2
Виконано

На пательні топимо вершкове масло і викладаємо волоські горіхи. Присипаємо їх цукровою пудрою.

3
Виконано

Карамелізуємо їх деякий час, періодично струшуючи пательнею, щоб вони вкрилися тонким шаром карамелі. Перекладаємо на фольгу для охолодження.

4
Виконано

Підготуємо інгредієнти для нашого соусу - дресинг!

5
Виконано

З'єднуємо всі інгредієнти в чаші блендера і пюруємо їх до однорідної емульсії.

6
Виконано

Для самого салату візьмемо листя салату, червоні солодкі яблука, в'ялену журавлину і блакитний сир.

7
Виконано

Приємного апетиту!!!

Крупно ріжемо яблуко, середнім кубиком блакитний сир. Зелене листя салату рвемо руками або викладаємо зеленою "подушкою". Змішуємо яблука з блакитним сиром, в'яленою журавлиною та остиглими карамельними горіхами. Викладаємо на "подушку" з листя салату. Поливаємо оригінальною заправкою і подаємо салат до столу.
Заправку, що залишилася, можна зберігати в холодильнику протягом 1-2 тижнів.

Андрей

Салат из белой фасоли и овощей. Простой рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Салат із білої квасолі з овочами
Как приготовить Салат из авокадо и курицы - Ирина Рудневская
наступний
Салат із куркою та авокадо
Салат из белой фасоли и овощей. Простой рецепт от Ирины Рудневской
попередній
Салат із білої квасолі з овочами
Как приготовить Салат из авокадо и курицы - Ирина Рудневская
наступний
Салат із куркою та авокадо

Додайте свій коментар