Інгредієнти
-
Для салату
-
80 г Салат мікс
-
1 шт. Яблуковелике і червоне, кисло-солодке
-
1 жменя Журавлина (в'ялена)
-
50 г Волоський горіх
-
70 г Сир блакитний
-
1 ст. л. Масло вершкове
-
1 ст. л. Цукрова пудра
-
Для заправки (дресингу)
-
1 жменя Журавлина (в'ялена)
-
50 г Олія оливкова
-
20 г Оцет яблучний
-
1 ч. л. Цедра апельсина
-
2 ч. л. Медрідкий
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру
Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру з оригінальною кисло-солодкою заправкою виходить неймовірно смачним. Поєднання солодких яблук, журавлини з кислинкою, карамелізованих волоських горіхів не залишить вас і ваших гостей байдужими, а його яскравий колір однозначно підніме настрій весняного дня! Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру з оригінальною кисло-солодкою заправкою виходить неймовірно смачним. Поєднання солодких яблук, журавлини з кислинкою, карамелізованих волоських горіхів не залишить вас і ваших гостей байдужими, а його яскравий колір однозначно підніме настрій у весняний день!
Салат із яблук, журавлини та блакитного сиру: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Крупно ріжемо яблуко, середнім кубиком блакитний сир. Зелене листя салату рвемо руками або викладаємо зеленою "подушкою". Змішуємо яблука з блакитним сиром, в'яленою журавлиною та остиглими карамельними горіхами. Викладаємо на "подушку" з листя салату. Поливаємо оригінальною заправкою і подаємо салат до столу. |