Інгредієнти
-
200 г Печерицяу мене Королівські, але підійдуть і звичайні
-
120 г Локшина скляна
-
1 шт. Морква
-
1 скибочка 1,5 см Імбир корінь
-
5 пір'їн Цибуля зелена
-
2 зубчики Часник
-
4 ст. л. Соєвий соус
-
600 мл Бульйонкурячого або овочевого для пісного супу
Як готувати Тайський суп із печерицями та скляною локшиною
Тайська кухня – національна кухня Таїланду, давно привертала мою увагу своїми незвичними поєднаннями і контрастами: солодкого і кислого, солодкого і гострого з пряним. Як відомо, тайська кухня формувалася під впливом індійської, європейської та китайської кухонь. Головною відмінністю тайської кухні є те, що основну страву не заведено доповнювати гарніром або салатом, як це робиться в європейській кухні. А ще в Таїланді не використовують звичні нам столові прибори – вони їдять паличками, а частіше взагалі руками!
Супи – найпоширеніша страва в тайській кухні! Їх частіше готують із локшиною, морепродуктами або куркою! Гостро-пряний смак тайських супів дуже незвичайний для нас, тому пропоную негайно приступити до приготування супу і доторкнутися до екзотичного смаку тайської кухні!
Тайський суп із печерицями та скляною локшиною: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Вибираємо красиві й ароматні гриби. Саме вони зі скляною локшиною будуть основою нашого супу. Я люблю Королівські печериці - вони мають насичений смак грибів і благородний природний колір! |
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
Приємного апетиту!!!Доводимо суп до кипіння, якщо є необхідність, то досолюємо, вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою. Даємо настоятися супу 10 хвилин! Тепер насолоджуйтеся новим гостро-пряним смаком тайського супу з печерицями та скляною локшиною. |