0 0
Тайський суп із печерицями та скляною локшиною

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
200 г Печериця у мене Королівські, але підійдуть і звичайні
120 г Локшина скляна
1 шт. Морква
1 скибочка 1,5 см Імбир корінь
5 пір'їн Цибуля зелена
2 зубчики Часник
4 ст. л. Соєвий соус
600 мл Бульйон курячого або овочевого для пісного супу

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Тайський суп із печерицями та скляною локшиною

Особливості:
  • Без глютену
Кухня:

Інгредієнти

Як готувати Тайський суп із печерицями та скляною локшиною

Поділитися

Тайська кухня – національна кухня Таїланду, давно привертала мою увагу своїми незвичними поєднаннями і контрастами: солодкого і кислого, солодкого і гострого з пряним. Як відомо, тайська кухня формувалася під впливом індійської, європейської та китайської кухонь. Головною відмінністю тайської кухні є те, що основну страву не заведено доповнювати гарніром або салатом, як це робиться в європейській кухні. А ще в Таїланді не використовують звичні нам столові прибори – вони їдять паличками, а частіше взагалі руками!
Супи – найпоширеніша страва в тайській кухні! Їх частіше готують із локшиною, морепродуктами або куркою! Гостро-пряний смак тайських супів дуже незвичайний для нас, тому пропоную негайно приступити до приготування супу і доторкнутися до екзотичного смаку тайської кухні!

Тайський суп із печерицями та скляною локшиною: Покроковий рецепт

1
Виконано

Вибираємо красиві й ароматні гриби. Саме вони зі скляною локшиною будуть основою нашого супу. Я люблю Королівські печериці - вони мають насичений смак грибів і благородний природний колір!
Скляну локшину викладаємо в мисочку і заливаємо киплячою водою, накриваємо кришкою і даємо настоятися 7-8 хвилин.

2
Виконано

Бульйон (курячий або овочевий, якщо готуєте пісний суп) ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Гриби протираємо ганчірочкою і нарізаємо на 8 частин, щоб вони добре відчувалися в супі й не губилися!

3
Виконано

Моркву тремо на тертці для корейської моркви, часник дрібно рубаємо, імбир натираємо на дрібній тертці.
У киплячий бульйон відправляємо підготовлені гриби та моркву. Варимо 5 хвилин. Слідом відправляємо часник та імбир!

4
Виконано

Додаємо в киплячий суп соєвий соус і закидаємо готову скляну локшину.

5
Виконано

Приємного апетиту!!!

Доводимо суп до кипіння, якщо є необхідність, то досолюємо, вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою. Даємо настоятися супу 10 хвилин!
Розливаємо готовий суп по порційних тарілках і посипаємо дрібнорубаною зеленою цибулею!

Тепер насолоджуйтеся новим гостро-пряним смаком тайського супу з печерицями та скляною локшиною.

Андрей

Тарт с лимонным курдом и швейцарской меренгой
попередній
Тарт із лимонним курдом і швейцарською меренгою
Шоколадный французский тарт в облаке безе
наступний
Шоколадний французький тарт у хмарі безе
Тарт с лимонным курдом и швейцарской меренгой
попередній
Тарт із лимонним курдом і швейцарською меренгою
Шоколадный французский тарт в облаке безе
наступний
Шоколадний французький тарт у хмарі безе

Додайте свій коментар