0 0
Теплий салат із нуту з манго та зернами граната

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 склянка Нутовий горох (нут)
3 склянки Вода
1 шт. Манго
1 шт. Цибуля порей
2 ст. л. Олія оливкова
2 жмені Гранат зерна
0,5 пучка Петрушка
0,5 пучка Кінза
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Теплий салат із нуту з манго та зернами граната

Інгредієнти

Як готувати Теплий салат із нуту з манго та зернами граната

Поділитися

Теплий салат із нутом, манго і зернами граната дуже поживний і корисний – тут безперечно! До того ж таке поєднання на перший погляд може здатися дивним, чи не так? Але я, як ви вже встигли помітити, люблю поєднувати непоєднуване і з радістю ділюся своїми експериментами, якщо вони виявляються вдалими. Цей салат не виняток, а значить має право на життя, тим більше попереду Великий Піст! Беріть на замітку!

Теплий салат із нуту з манго та зернами граната: Покроковий рецепт

1
Виконано

Приготування салату починаємо із замочування нутового гороху. Це процедура не швидка, тому планувати приготування салату таки доведеться. Отже, перебираємо горох і заливаємо його холодною водою. Залишаємо мінімум на 2 години для набухання нуту, а краще на ніч!
Потім зливаємо воду, в якій замочували нут, заливаємо свіжою водою так, щоб вода покривала його на 3 пальці (близько 4 см). Варимо протягом 50-60 хвилин до готовності. відкидаємо готовий нут на друшляк і відставляємо поки що в сторонку.

2
Виконано

А поки остигає готовий нут, займемося підготовкою інших інгредієнтів. Нам знадобиться гранат, манго, зелень петрушки (або кінзи) і цибуля порей.

3
Виконано

Цибулю порей нарізаємо тонкими кільцями і припускаємо на сковороді з оливковою олією до прозорості. Додаємо готовий нут і прогріваємо все разом.

4
Виконано

Стиглий манго чистимо, видаляємо кісточку і нарізаємо м'якоть невеликим кубиком. Зелень петрушки (або кінзи) дрібно рубаємо.

5
Виконано

У мисочці змішуємо всі інгредієнти - прогрітий нут із цибулею пореєм, кубики манго і зерна граната. Солимо і перчимо за смаком. Посипаємо дрібнорубаною зеленню!

6
Виконано

Приємного апетиту!!!

Салат ще теплим одразу ж подаємо до столу!

Андрей

Тарт Дары лета с вишней, смородиной и малиной.
попередній
Тарт Дари літа з вишнею, смородиною та малиною.
Рецепт: Веррины с манго, курицей и грейпфрутовой заправкой
наступний
Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою
Тарт Дары лета с вишней, смородиной и малиной.
попередній
Тарт Дари літа з вишнею, смородиною та малиною.
Рецепт: Веррины с манго, курицей и грейпфрутовой заправкой
наступний
Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою

Додайте свій коментар