0 0
Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою

Поділіться ним у своїй соціальній мережі:

Або ви можете просто скопіювати і поділитися цим посиланням

Інгредієнти

Відрегулюйте порції:
1 шт. Куряче філе
1 шт. Манго
1 жменя Гранат зерна
1 жменя Рукола
2 шт. Огірок
1 ч. л. Куркума
5 ст. л. Олія оливкова
1 ст. л. Гірчиця французька
1 ст. л. Мед
0,5 шт. Грейпфрут
1 жменя Мигдальні пластівці
за смаком Сіль
за смаком Перець чорний (мелений)

Додайте в закладки

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою

Інгредієнти

Як готувати Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою

Поділитися

Веррини (verrine) – це багатошарові закуски, в даному випадку – салат, який подають у порційних склянках (келихах, стопках). Основним правилом для оформлення верринів є контраст інгредієнтів. Тому для такого яскравого і незвичайного салату я вибрала саме такий популярний у Франції варіант подачі!
Напередодні майбутніх свят я хочу поділитися з вами цим екзотичним яскравим салатом. Впевнена, що він зможе прикрасити ваш новорічний або різдвяний стіл.

Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою: Покроковий рецепт

1
Виконано

Курячу грудку розрізаємо вздовж тонкими пластами близько 1 см. Натираємо сіллю, свіжомеленим перцем, куркумою та оливковою олією. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин.

2
Виконано

Добре прогріваємо сковороду-гриль або звичайну сковороду без олії та викладаємо курку. Підрум'янюємо з обох боків по 1-2 хвилини. Намагаємося не пересушити курку. Викладаємо в суху тарілку і повністю охолоджуємо.

3
Виконано

Мигдальні пелюстки підрум'янюємо на сухій сковороді до рум'яного стану. Одразу ж перекладаємо в суху тарілку, щоб зупинити процес підсмажування, і даємо час для повного охолодження.

4
Виконано

Підготуємо інші інгредієнти: манго, гранат, руколу та огірок. Манго чистимо. Добуваємо жменю зерняток із граната. Руколу миємо і сушимо на паперовому рушнику.

5
Виконано

Нарізаємо однаковими кубиками остиглу курячу грудку, огірок і манго. Акуратно перемішуємо.

6
Виконано

Приготуємо грейпфрутову заправку. Нам знадобиться оливкова олія, що залишилася, французька гірчиця в зернах, рідкий травневий (акація) мед і сік половини грейпфрута (можна замінити лимоном).
З'єднуємо все в баночці і добре струшуємо до стану емульсії.

7
Виконано

На дно верріна (склянки) викладаємо трохи руколи, потім слідує шар із манго, огірка та курки. Перекладаємо листочками руколи знову і так наповнюємо склянку.
Прикрашаємо салат зернами граната і мигдальними пелюстками. Поливаємо грейпфрутовою заправкою.

8
Виконано

Приємного апетиту!!!

Одразу ж подаємо до столу і насолоджуємося неймовірним смачним і казковим поєднанням!

Ирина Рудневская

Для меня процесс приготовления пищи всегда был завораживающим и увлекательным. Мне кажется, что с самых юных лет я вникала в тонкости и нюансы кулинарии сначала с любимой бабушкой, а потом закрепляла и погружалась все глубже со своей Крестной и родной тетей Леной.

Теплый салат с манго, гранатом и нутом. Рецепт - Ирина Рудневская
попередній
Теплий салат із нуту з манго та зернами граната
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
наступний
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
Теплый салат с манго, гранатом и нутом. Рецепт - Ирина Рудневская
попередній
Теплий салат із нуту з манго та зернами граната
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку
наступний
Великодній куліч/Паска із сухофруктами на коньяку

Додайте свій коментар