Інгредієнти
-
1 шт. Куряче філе
-
1 шт. Манго
-
1 жменя Гранат зерна
-
1 жменя Рукола
-
2 шт. Огірок
-
1 ч. л. Куркума
-
5 ст. л. Олія оливкова
-
1 ст. л. Гірчиця французька
-
1 ст. л. Мед
-
0,5 шт. Грейпфрут
-
1 жменя Мигдальні пластівці
-
за смаком Сіль
-
за смаком Перець чорний (мелений)
Як готувати Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою
Веррини (verrine) – це багатошарові закуски, в даному випадку – салат, який подають у порційних склянках (келихах, стопках). Основним правилом для оформлення верринів є контраст інгредієнтів. Тому для такого яскравого і незвичайного салату я вибрала саме такий популярний у Франції варіант подачі!
Напередодні майбутніх свят я хочу поділитися з вами цим екзотичним яскравим салатом. Впевнена, що він зможе прикрасити ваш новорічний або різдвяний стіл.
Веррини з манго, куркою та грейпфрутовою заправкою: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |