Інгредієнти
-
Для пісочної основи
-
75 г Борошно пшеничне
-
20 г Борошно мигдальне
-
20 г Какао-порошок
-
75 г Масло вершкове
-
50 г Цукрова пудра
-
1 шт. Яєчні жовтки
-
1 щіпка Сіль дрібнокристалічна
-
Для шоколадної начинки
-
200 г Вершки
-
150 г Шоколад чорний
-
200 г Малина
-
1 ст. л. Цукрова пудра
-
для декору М'ята
Як готувати Шоколадний тарт із малиною
Для любителів шоколаду, моїх улюблених шокоголіків, до яких я і сама себе зараховую, я підготувала рецепт смачнючого, найніжнішого, шоколадний тарт з малиною, яка дуже доречно розбавляє і підкреслює настільки насичений шоколадний смак!
Ловіть рецепт, друзі!
Шоколадний тарт із малиною: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
Насамперед приготуємо тісто для нашої пісочної основи. Покрокові фото самого процесу можна детально вивчити в рецепті Малинового тарта. Тут я постараюся коротко повторити основні процеси і розповісти нюанси. Усі інгредієнти мають бути з холодильника. Дуже добре, якщо у вас є кухонний комбайн або планетарний міксер, які всю роботу зроблять за вас. Але якщо такої диво-техніки у вас немає - не біда! Впораємося своїми руками! Отже, у мисочці з'єднуємо всі сухі інгредієнти: два види борошна, дрібнокристалічну сіль, цукрову пудру та какао-порошок. Наявність мигдалевого борошна в пісочній основі зробить її більш розсипчастою, ароматною та ідеальною. Якщо такого борошна немає в засіках, то можемо самі його приготувати з мигдалю, перемоловши його в кавомолці, наприклад! Ну, в крайньому разі, можна просто замінити цю кількість звичайним пшеничним борошном. |
2
Виконано
|
Мої форми для тарталеток не мають дна, а значить не будуть деформуватися під час випікання. Якщо ви використовуєте форми з дном, необхідно вистелити поверх тіста пергамент (попередньо його зім'явши) і наповнити кондитерським вантажем. Можна використовувати як вантаж горох, квасолю або рис. |
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
Тим часом приготуємо шоколадний ганаш. Для нього нам знадобиться гіркий чорний шоколад (мій улюблений) і вершки, не менше 30% жирності. Якщо будете використовувати вершки з нижчим вмістом жиру, то є ймовірність, що ганаш не застигне до потрібної консистенції, тому не рекомендую в цьому моменті відступати від рецепта. Але шоколад можете використовувати і молочний, якщо він є вашим улюбленим, але в цьому випадку кількість вершків необхідно буде зменшити до 150 мл, щоб співвідношення до вершків було 1:1. |
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |