Інгредієнти
-
1 кг Гарбуз
-
3 ст. л. Сіль
-
200 г Цукор
-
1 шт. Перець чилі
-
3 см Імбир корінь
-
2 шт. Апельсин
-
1 шт. Лимон
-
1 паличка Кориця
-
200 мл Оцет винний
Як готувати Гарбузовий чатні з корицею та чилі
Чатні – традиційний соус або пряна приправа індійської кухні. Як правило, чатні готується з фруктів або овочів з оцтом і прянощами. Смак виходить дуже насичений і яскравий! Гарбуз – ідеальна основа для цього соусу.
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей оригінальною подачею і неповторним смаком – вам однозначно потрібно приготувати цей соус! І тоді звичний рис, риба або м’ясо заграють для вас новим смаком.
Гарбузовий чатні з корицею та чилі: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
Вранці дістаємо маринований гарбуз із холодильника і добре промиваємо холодною водою. Викладаємо в каструлю з товстим дном. Додаємо решту інгредієнтів: дрібно ріжемо або тремо корінь імбиру (заздалегідь почистити!), апельсин і лимон використовуємо тільки філе - чистимо і звільняємо від перегородок (плівочок). Додаємо цукор, оцет, паличку кориці та дрібно рубаний перець чилі. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Варимо 45 хвилин у відкритій каструлі! |
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
Приємного апетиту!!! |