Інгредієнти
-
Пісочна основа
-
150 г Борошно пшеничне
-
90 г Масло вершкове
-
0,5 шт. Яйце куряче
-
50 г Цукрова пудра
-
1 щіпка Сіль
-
25 г Борошно мигдальне
-
0,5 пакета Ванільний цукор
-
Мигдальний крем
-
60 г Масло вершкове
-
60 г Цукор
-
60 г Борошно мигдальне
-
0,5 шт. Яйце куряче
-
2 ч. л. Цедра лимона
-
2 ст. л. Сік лимона
-
Малиновий кулі
-
250 г Малинове пюре
-
30 г Цукор
-
5 г Желатин
-
Малиновий мус
-
150 г Малинове пюре
-
25 г Цукор
-
5 г Желатин
-
3 шт. Яєчні жовтки
-
220 г 33% Вершки
Як готувати Тарт із мигдальним кремом і малиновим кулі
Цей тарт із мигдальним кремом і малиновим кулі не можна назвати простим у приготуванні.
Але якщо ви таки ризикнете, то не пошкодуєте ні хвилини! Захват від цього поєднання смаків вашим рідним і близьким забезпечений!
Тарт із мигдальним кремом і малиновим кулі: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
|
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|
|
11
Виконано
|
|
12
Виконано
|
|
13
Виконано
|
|
14
Виконано
|
|
15
Виконано
|
|
16
Виконано
|
|
17
Виконано
|
|
18
Виконано
|
З'єднуємо жовткову масу з ягідним пюре і ставимо на невеликий вогонь! При постійному активному помішуванні доводимо масу до загустіння, намагаємося не перегріти, щоб жовтки не згорнулися!!! Прибираємо масу з вогню і вводимо в неї набряклий желатин. Активно перемішуємо, щоб желатин рівномірно розпустився в мусі. |
19
Виконано
|
Окремо збиваємо вершки до стійких пік. Робимо це дуже акуратно, щоб не перевзбити вершки і не отримати масло!!! Підмішуємо вершки в остиглу до 35 градусів жовтково-малинову масу. Запам'ятовуємо, що саме холодну складову вводимо в теплу, а не навпаки! Це важливо!!! Отриманим мусом наповнюємо кондитерський рукав із насадкою №12. Прибираємо в холодильник, поки збираємо наш тарт! |
20
Виконано
|
|
21
Виконано
|
|
22
Виконано
|
Приємного чаювання!!! |