Інгредієнти
-
2 шт. Баклажан
-
4 ст. л. Олія оливкова
-
1,5 ч. л. Сіль морська
-
1 жменя Волоський горіх
-
1 ст. л. Мед
-
0,5 пучка Петрушка
-
0,5 пучка М'ята
-
0,5 шт. Лимон
-
3 ст. л. Гранатовий сікНаршараб
-
1,5 ч. л. Суміш спецій БАХАРАТмускатний горіх, кардамон, чорний перець горошком, кмин, гвоздика, духмяний перець, паприка, пекучий перець чилі, коріандр, кориця
Як готувати Теплий салат із баклажанів. Ліванська кухня.
Маловідома ліванська кухня стає все більш популярною. Надзвичайно поживні та смачні страви з пікантним контрастним смаком із простих продуктів припадуть до смаку сучасним господиням, які слідкують за своїми фігурами та намагаються вести здоровий спосіб життя (#ЗОЖ).
Для ліванської кухні характерні вегетаріанські страви з використанням різноманітних приправ, бобових, свіжих фруктів і овочів.
Баклажан – королівський овоч! Його ніжно люблять і часто використовують у національних кухнях усього світу. У теплому ліванському салаті відчуєте контраст гострої та солодкої нотки з кислинкою лимона. Одного разу спробувавши цю страву, я закохалася в неї назавжди! Впевнена, що і серед вас знайдуться поціновувачі та шанувальники цієї кухні, а так само теплого салату з баклажанів зокрема. Пригощайтеся!
Теплий салат із баклажанів. Ліванська кухня.: Покроковий рецепт
1
Виконано
|
|
2
Виконано
|
|
3
Виконано
|
Тим часом займемося підготовчими роботами. Якщо ви є щасливим володарем суміші спецій "БАХАРАТ", чудово! Значить використовуйте їх без зайвих роздумів. |
4
Виконано
|
|
5
Виконано
|
|
6
Виконано
|
|
7
Виконано
|
|
8
Виконано
|
|
9
Виконано
|
|
10
Виконано
|